"Visez la un remediu natural pentru cancer la stomac"

Cititor Formula AS
"Ajutați-mă! Sunt cardiacă, am slăbit mult și am sânge în scaun!"

Am 76 de ani și multe probleme de sănătate. Sunt cardiacă, am o valvă metalică, fac tratament cu anticoagulante (Sintrom), Diurex, Digoxin, printre altele. Am respectat și tratamentul cu me­dicamente de sinteză prescris de medic, am luat și remedii naturiste, și tot rău îmi e. Am ținut re­gim, am slăbit mult. Mai nou, am observat chea­guri de sânge în scaun. Vă rog, spuneți-mi cum mi-aș putea îmbunătăți starea de sănătate. Mulțu­mesc!
Pensionară - Deva

"Vreau să aflu detalii despre terapia cu propria plasmă"

Bună ziua! Numele meu este Jeana și sunt o cititoare fidelă a "Formulei AS", de la începutul său. Vă admir, vă stimez, vă apreciez pentru pro­fesionalism, dragoste de neam și țară, respec­tul față de om. Sunteți citiți de toți oamenii, înce­pând cu tinerii, pentru că atingeți toate domeniile cu multă sensibilitate și delicatețe. Mulțumiri! În luna aprilie 2018, în revista nr. 1312, în articolul "Ce ne-ar spune sângele, dacă ar putea", se poves­teș­te despre Terapia cu plas­mă proprie. Rugă­min­­tea mea arză­toare este să aflu da­că se practică și acum această metodă și un nume al unui doctor de la Insti­tutul "Canta­cu­zi­no" din București, căruia să mă pot adresa în legătură cu aceas­tă tera­pie. Urări de bine și mul­țumiri în­tregului colectiv al ziarului și d-nei director Sânziana Pop. Aș­tept cu mul­tă nerăbdare un răspuns de la dvs.
JEANA G.

"Vara e un coșmar pentru nepoțica mea: are alergie la soare"

Dragă redacție, vă rog să ascultați strigătul de ajutor al unei bunici. Nepoțica mea de 2 ani are alergie la soare. Face bobițe roșii în cap, la ceafă, pe spate și se scarpină mereu. Vă rog din suflet să mă ajutați, căci vara devine un coșmar pentru mi­cuță! Vă mulțumesc și vă apreciez pe toți foar­te mult! Vă consider pe toți prietenii mei nevă­zuți! Cu multă iubire,
NATALIA T.

"Visez la un remediu natural pentru cancer la stomac"


Vă scrie un fidel cititor al revistei "Formula AS". Pe parcursul anilor, am fost impresionat de oamenii care au cerut ajutorul în foarte multe afecțiuni și de cei care le-au răspuns pentru a-i scăpa de bolile care îi afec­tau. Nu am crezut niciodată că și eu va trebui să apelez la dum­nea­voas­tră și la cei care și-au re­me­diat problemele de sănătate cu ajutorul revistei.
În urmă cu câteva zile, am fost diagnosticat cu un cancer de stomac, cu recidivă la pros­tată. Am doar 59 de ani și doresc să îmi văd nepoții și strănepoții mari, bucurându-se de viață, și să nu trec prin chinurile trata­mentelor medica­men­­toase. Sunt con­vins că natura este mai puternică decât orice.
Sper că strigătul meu de ajutor vă va convinge să îmi pu­blicați scrisoarea și în același timp sper ca cineva să îmi în­drepte pașii către un remediu natural care să mă ajute să scap de necazul prin care trec.Vă doresc sănătate și vă mulțumesc atât dumneavoastră, redactorilor "For­mula AS", cât și celor care îmi vor da un răs­puns urgent. Boala nu are timp! Cu stimă,
IORDACHE V.
(În așteptarea altor răspunsuri, apelați la tratamentele d-nei dr. Angela Himovith, tel. 0748/11.24.20. Primim scrisori care le confirmă.)


"Fetița mea tușește și are nasul înfundat"

Buna ziua! La vârsta de doi ani, în decembrie 2016, fetița mea a făcut tuse convulsivă. A fost internată în spital, pentru că făcuse și niște com­plicații la plămâni. După externare a făcut tratament timp îndelungat și starea ei s-a îmbu­nătățit, dar a rămas cu o tuse uscată. Iarna trecu­tă a făcut pneumonie și a fost tra­tată cu anti­bio­tic intramuscular. Când am ieșit din spital, medicul ne-a prescris în continuare niște siropuri pe care i le dau și acum, dar ea tot mai tușește și are în per­manență nasul înfundat. Menționez că are poftă de mâncare și este vioa­ie, nu stă locului nicio cli­pă. Vă rog să mă ajutați cu un sfat, că eu nu mai știu ce să fac! Cu mulțumiri,
ALINA

"Vreau să scap de fibromul uterin, fără operație"

Sunt o cititoare fidelă a "Formulei AS". Am rugămintea, dacă se poate, să publicați mesajul meu, poate mă ajută cineva cu un răspuns. Acum vreo 4 ani mi s-a descoperit un fi­brom uterin care a crescut și acum are dimensiunea de 8 x 4,5 cm. Me­dicul ginecolog mi-a zis că so­luția pe viitor va fi operația. Vreau să știu dacă nu cunoaște cineva un trata­ment medicamentos sau naturist pentru trata­rea fibromului, pentru a nu ajunge la operație. Vă mulțumesc mult!
MARIA

"M-am îngășat foarte mult după tratamentul cu cortizon"

Acum câțiva ani am făcut o alergie puternică la un medicament și am fost dusă la Urgență. Mi s-a făcut un tratament cu predni­son, în urma căruia m-am îngră­șat îngrozitor: aproape 30 de kg. Am consultat un endocrinolog și mi-a spus că nu am nimic la tiroidă. Nici îna­inte nu eram vreo silfidă, dar acum am 116 kg. Mă­nânc de 3 ori pe zi, o pâine gra­ham mică îmi ajunge o săp­tămână, dulciuri mă­nânc doar duminica, și atunci cu mă­sură. Voi mai slăbi vreodată? Nu pot face sport, pentru că mun­cesc de dimi­neața până seara, iar în weekend sunt prinsă cu treburile gos­podărești. Vă mulțumesc.
SANDA