Săptămâna 15-21 iunie

Tana Rosca
Romantica Venus, proaspăt intrată în Leu, unde se întâlnește cu Nodul Nord (sensul vieții) în­cepe să atragă situații favorabile în viața noas­tră. Poate fi vorba despre povești de dragoste, despre conceperea sau nașterea unui copil sau de dezvoltarea capacităților noastre creative. Ba, și la jocurile de noroc s-ar putea să ne mear­gă bi­ne, dacă nu ne forțăm norocul. Dar n-ar fi in­dicat să ne lăudăm cu aceste realizări, căci pu­tem atrage dușmănii. Se poate întâmpla și in­vers: noi înșine să considerăm că norocul unora este nemeritat. Relațiile de prietenie se pot do­ve­di problematice, deoarece vechii noștri prie­teni s-ar putea să se supere că acordăm altora mai multă importanță. Nici banii nu-i bine să-i ames­tecăm cu prietenia acum. Visătorul Nep­tun, aflat la mijlocul zodiei Peștilor, intră marți în mișcare retrogradă, ceea ce s-ar putea să pro­ducă zăpăceală și confuzie în mintea multora. E bine să ne notăm măcar lucrurile importante pe care le avem de făcut.

Semnele cardinale:

BERBECII
care țin să-și impună cu tot dinadinsul părerile în societate s-ar putea să piardă o parte din admirația pe care au trezit-o unei noi cuceriri. Comunicarea cu cei din familie decurge bine. Marți am putea cădea într-o capcană pusă de un inamic secret.
RACII discută cu ușurință pe cele mai di­verse teme. S-ar putea ca o creștere sa­la­rială nesperată să fie soluția unei ches­tiuni mai spinoase, legate de o investiție sau niște datorii la bancă. De luni și până miercuri se impune prudență sporită la drum.
BALANȚELE au probabil mai multe proiecte de discutat cu șefii. Aceste dis­cuții merg bine, mai puțin cele pe care le duceți cu prietenii, pentru că persoana iubită ar putea rămâne cu impresia că de acea persoană vă leagă mai mult decât o prietenie.
CAPRICORNII se străduiesc să rezolve o problemă financiară care a ajuns în fază acută. Este posibil să intervină o prietenă, poate fi vorba despre o persoană pe care ați ajutat-o la rândul dvs. cândva.

Semnele fixe:

TAURII
nu prea știu cum să ges­tio­neze o problemă casnică sau familială care-i preocupă încă de anul trecut, din mai. Acum lucrurile se precipită și aveți și urgențe la serviciu, unde țineți mult să vă afirmați. Nu ezi­tați să cereți sprijinul prietenilor dvs.
LEII scapă, grație intrării micului benefic Venus în semnul lor, de majo­ri­tatea neplăcerilor provocate de un duș­man declarat. Poate fi vorba și de o chestiune le­gală la care să se găsească o soluție amiabilă.
SCORPIONII au dificultăți în a se împărți între profesie și familie. La ser­vi­ciu se deschid niște oportunități ne­spe­rate, despre care știți că e improbabil să se repete, în timp ce acasă apar probleme ce nu suportă amânare. Nu ezitați să cereți ajutorul prietenilor.
VĂRSĂTORII, îndeobște atât de prietenoși, se ceartă cu te miri cine, dar cel mai intens cu partenerul de cuplu ori de afaceri. Dacă nu vă înfrânați stările, lucrurile ar putea degenera, deși în această perioadă beneficiați de multă toleranță din partea acestuia.

Semnele mutabile:

GEMENII
au ocazia de a-și spori cercul de cunoștințe sau de a flirta cu persoane interesante. Important e să nu vă lăudați cu asta. În cazul în care întreprindeți drumuri lungi, fiți răbdători, e risc de accidente.
FECIOARELE care au fost victimele unor intrigi pot dejuca de acum aceste planuri. Totuși, nu vă repeziți la cei vi­no­vați dacă sunt colegi de serviciu. Marți, compor­tamentul partenerului vi se pare suspect.
SĂGETĂTORII mai scapă adevăruri ne­plăcute, din când în când, iar dacă asta se întâmplă în acest interval, vă puteți certa cu cei din anturaj. Puteți avea însă un câștig de imagine sau note mari la examene.
PEȘTII fac bine dacă sunt discreți la serviciu. Altfel e posibil ca persoanele cărora li se confesează să îi alimenteze cu informații pe inamicii dvs. secreți.