"Fetița mea are trichomonas și face cârcei"

Cititor Formula AS
(Răspuns pentru OLIVIA CRISTOF - București, F. AS nr. 940)

Doamna Cristof, cârceii sunt de obicei o mani­festare a lipsei de calciu. Rețeta trebuincioasă este următoarea: o cană mare se umple cu grâu (spălat în prealabil de 9 ori, întocmai ca la colivă) și se pune într-o cratiță, peste care se toarnă 4 căni (de aceeași măsură) cu apă. Se pune cratița pe foc și se fierbe conținutul (amestecând) o oră și jumătate, până rămâne cam o cană de zeamă. Operația aceas­ta se execută miercurea seara, iar a doua zi, joi, se bea zeama pe stomacul gol. Nu se va mânca nimic 1-2 ore, nici înainte, nici după ce se bea lichidul. Mă veți întreba de ce tocmai joi? Cred că aceasta este ziua de efort maxim a săptămânii. Rețeta de mai sus o respect cu sfințenie (oriunde m-aș afla), de un an și jumătate, și mă simt perfect, iar valoarea calciului mi-a ajuns la 10,4. Am suferit 15 ani de decalcifiere - am o boală neuromusculară gravă, și doar tratamentul de mai sus m-a salvat. Vă urez multă sănătate!
ANA

"Fac repetat fisuri anale din cauza constipației cronice"
(Răspuns pentru RODICA, F. AS nr. 1291)


Mă numesc Chiriac Petrache, născut în 1936, în Iași. Sunt un mare admirator al întregului colectiv al "Formulei AS" și AS-ului Verde. Am colecția din 2009 până în prezent. Să vă dea Dumnezeu sănă­tate, sunteți singurii care se mai gândesc la acest popor. Eu am avut probleme cu constipația, dar le-am rezolvat. O sfătuiesc pe doamna Rodica să încerce cu ce iau eu: * Dimineața, 7 linguri de ce­reale și 2 linguri de tărâțe de grâu. Se pun de seara la înmuiat în apă caldă. * Două kiwi, o pară. * Cum v-ați deșteptat dimineața, beți pe stoma­cul gol un pahar cu apă plată, apoi mân­cați kiwi, apoi para, apoi cerealele, pe care puneți 2 linguri de gem de casă, fără zahăr. Se renunță la grăsimi animale și la carne. Se consumă numai de pa­săre. În farmacii există Devaricid, pen­tru fisurile anale.
Vă doresc multă sănătate!
CHIRIAC PETRACHE - Iași

"Caut un leac contra anorexiei"
(Răspuns pentru LAVINIA - București, F. AS nr. 1299)


Cu ajutorul Sf. Ioan Rusul! Citiți 40 de zile Aca­tistul Sfântului. Mergeți la bisericuța din incinta Ma­ternității Polizu din București. Acolo se află o părticică din moaștele sfântului. Atingeți un lucru sau fotografia fiicei de Sfânta Raclă. Luați legătura cu preotul Nicolae, joi, la ora 18, se oficiază Taina Sfântului Mas­lu. Mergeți cu o sticlă de ulei. După sfințire, puneți câteva pi­că­turi de ulei sfințit în hrana fe­tei și ungeți-o cu puțin ulei în semnul Sfintei Cruci. Bucurie sfântă!
S.S. Indescifrabil

"Sunt suspectă de pancreatită, fac tratament, dar tot rău mă simt"
(Răspuns pentru IOAN MARIAN, F. AS nr. 1308)


Fiind în Ungaria, aveți un medicament care vă ridică nivelul imunitar și vă restabilește sănătatea. Luați de la farmacie picături Beres Extra (20 pi­cături) și Vitamina C cu Zink Beres (care conține și Seleniu).
Tratament: 20 picături, dimineața și seara.
Multă sănătate!
ing. LATINCA ROMULUS

"Soțul meu nu poate scăpa de chisturile de blastocystis hominis"
(Răspuns pentru SIMONA - Bistrița, F. AS nr. 1310)


Am înțeles că este vorba despre un parazit ce nu-și găsește rezolvare. Leacul este la Com­pa­nia ROMVAC (Volun­tari, Șoseaua Centurii nr. 7, tel. 031/824.30.50). S-a scris în revistă des­pre această companie și despre produsele ex­ce­lente pe care le face. Ex­portă produse în 14 țări.
EVA
Stimată "Formula AS",
Vă mulțumesc că existați, ne ajutați, ne învățați să ne vindecăm și, ce e cel mai impor­tant, să ne înălțăm spi­ritual. Eu "nu pot exis­ta" fără revistă.


"Migrenele mele au devenit insuportabile"
(Răspuns pentru LAURA F. - București, F. AS nr. 1312)


Migrenele sunt caracte­rizate prin dureri mari de cap însoțite de grețuri, vărsături, sensibilitate la zgomote, la lumină sau probleme de vedere. Ele apar din cauza dilatării vaselor de sânge de la nivelul capului, care furni­zează sânge creierului. Alți factori care favorizează de­clanșarea acestor dureri sunt: sensibilitatea la anumite ali­mente, stresul, sensibilitatea la lumină, schimbări bruște de temperatură, presiunea atmosferică. Migrenele sunt mai frecvente la femei. Evitați alimentele grele cum ar fi: carnea procesată (meze­luri, cârnați), brânze­turi fermentate, ciocolată, vinul roșu. Ca tratament, folosiți: uleiurile esențiale de mentă, levănțică, eucalipt. Faceți masaj pe frunte cu unul din aceste uleiuri, aroma acestora relaxează nervii care pro­voacă durerea.
* Puneți pe frunte, timp de cinci minute, două pliculețe umezite de ceai de mentă.
* Pe un șervețel sau pe o batistă puneți câteva picături de ulei de men­tă sau de levănțică și inhalați de câteva ori.
* Beți o cană de ceai de rozmarin sau ceai negru, în care adăugați câte­va cuișoare zdrobite.
* Luați masa la ore regulate.
* Consumați legume și fructe proas­pete, cereale, carne albă, pește.
* Ca remediu pentru durerile de cap recomand și ghimbirul, care are pro­prietăți antiinflamatorii și ajută și la controlul stărilor de greață pro­vocate de migrene.
* Faceți multă mișcare!
Sănătate și numai bine!
E. ZAMFIR - Drăgășani

"Am foarte mult plumb în corp"
(Răspuns pentru ROBERT CEICA - Reșița, F. AS nr. 1312)


1. Zeolitul este un mineral folosit în medicina tradițională chineză, rusească, indiană, datorită beneficiilor pentru organism.
* Activ Protect Zeolit, produs de Bionatura Plant, tel. 0762/91.70.83, elimină intoxicațiile cu metale grele (plumb, mercur, mangan etc.) sau cu pesticide, folosindu-se totodată în tratarea cance­rului (prostată, piele, pulmonar, faringian, bucal); a infecțiilor intestinale; iradieri; înlăturarea efec­telor radioterapiei, chimioterapiei, artrită, arterită, psoriazis, hiper/hipotensiune, gută, hemoroizi, dia­ree, constipație, ulcer varicos, accident vascular, hepatită etc.
În funcție de gravitatea bolii, tratamentul se face 2-6 luni, conf. prospectului și sfatului medicului.
Un flacon conține 250 de tablete, pentru două luni de tratament (125 lei), 2 capsule pe zi, dimineața și sea­ra, cu 1/2 de oră înainte de me­se­le de dimineață și de seară. Obli­gatoriu se consumă 2 l de apă pe zi. Nu se folosesc alte medi­ca­mente care conțin magneziu, fier etc. din cauză că zeolitul le va inac­tiva.
În cazul supraîncărcării organis­mului cu toxine, pot apărea stări de amețeală, grețuri, dureri de cap, da­torate procesului de dezintoxicare. Se va întrerupe tratamentul 3-4 zile, apoi se va relua, cu 1 capsulă pe zi și 2 l de apă pe zi.
Alte produse pentru intoxicație cu plumb:
* Chlorella (Chlorella pyre­noi­dosa/ sau vu­lgaris) este o algă care detoxifică ficatul, curăță co­lo­nul și elimină din organism metalele grele și pes­ticidele - produs Herbagetica, tel. 0372/91.88.88.
* INOCELL, detoxifică, protejează, regene­rează ficatul, elimină metalele grele din organism (plumb, fier, mercur, cadmiu, uraniu).
* BIO-Seleniu-ZincTM - reduce efectele noci­ve ale metalelor grele; tratează inflamațiile articu­lare.
MARIANA MARIAN - Cluj-Napoca

2. Intoxicația cu plumb este periculoasă, vă rog să acceptați și un tratament homeopat, care este foarte ieftin, este științific și cel mai eficient în acest caz. În primul rând, trebuie să faceți cu sfin­țenie tratamentul indicat și prescris de medicul spe­cialist. Este obligatoriu să consumați zilnic numai apă de izvor, naturală, cu pH 8, 2 litri la 24 de ore. Indispensabil este, ca împreună cu medicul dvs., să depistați sursa intoxicației. Iată schema de trata­ment homeopat pentru dvs.:
Luni - Nux Vomica CH3 sau CH4 - 5 granule pe zi.
Marți - Solidago D3 CH3 - 5 grame pe zi.
Miercuri - Drenor Hepatorenal - 5 granule pe zi.
Farmacistul să vă instruiască asupra modului de administrare. Toate se vor lua dimineața, la trezire, pe stomacul gol. Se sug foarte lent, 30 minute. Nu beți apă, nu mâncați.
Interzis în timpul tratamentului: ceai de mentă, cim­bru, cimbrișor, tei; ceapă crudă, usturoi, mărar etc. (alte plante aromatice).
Tratamentul durează până eliminați tot plumbul din organism. Este obligatorie o rugăciune zilnic, pentru ca bunul Dumnezeu să vă ajute, și rugăciuni la Sfântul Nectarie Taumaturgul (rugăciunile nu vă costă nimic). Vă doresc succes!
Dr. ION CHIRMAN, medic primar

"Ajutor, fata mea își pierde auzul"
(Răspuns pentru ANA - Reșița, F. AS nr. 1313)


Prof. Henrich Volkendorf a creat lichidul care îmbunătățește de 15 ori claritatea auzului, activează regenerarea celulelor senzoriale de auz și reduce vâjâiala din urechi. Utilizat regulat, redă auzul, fiind un tratament nou în lupta cu pierderea auzului. Rezultatele sunt în funcție de gravitatea bolii, la fiecare persoană. Tel. 021/589.08.39, luni-vineri 9-19, sâmbătă-duminică, 11-17.
MARIANA MARIAN