Săptămâna 25-31 mai

Tana Rosca
Așa cum Marte se ceartă cu Uranus pe cer, ne putem certa noi cu prietenii, mai ales dacă subiectul îl constituie banii. Poate fi vorba de faptul că prietenii insistă să faceți afaceri riscante cu ei și dvs. nu doriți, fie aveți probleme cu o inițiativă lansată în grupul dvs. de prieteni cu care nu sunteți de acord. Pe de altă parte, mintea ne funcționează brici și ne ajută să luăm decizii corecte în situații com­plexe. Luna plină se petrece în după-amiaza zilei de marți, în Săgetător, ceea ce ne orien­tează pri­vi­rea către viitor și ne umple de ener­gie. E indicat să ne ferim de excese de mâncare și băutură. Armonia dintre Jupiter în Scorpion și Neptun în Pești ne face vizionari, toleranți, creativi, dar foarte puțin practici.

Semnele cardinale:

BERBECII țin să se impună în cercul prietenilor. Unii dintre dvs. vor să im­pre­sioneze astfel persoana iubită, alții, pe propriii copii. Câștigați mai mult dacă dați dovadă de modestie. Un proiect legat de studii sau o că­lătorie în străinătate poate fi finalizat în preaj­ma Lunii pline.
RACII, influențați de Venus în semnul lor, primesc reacții pozitive de la cei din jur. Partenerul, în schimb, poate să con­sidere că vă alintați. De marți, unii in­vi­dioși ar putea să înceapă să vă bârfească. Tot marți, Luna plină vă e de folos în conducerea echipei de la serviciu.
BALANȚELE sunt susținute atât de Soa­re și Mercur, cât și de tempe­ra­men­talul Marte. Puteți avea încredere în po­sibilitățile dvs. creative, dar și în capa­citatea de a vă comunica intențiile clar și con­vin­gă­tor. Vă simțiți în largul dvs. printre prieteni, marți.
CAPRICORNII, exigenți de fel, au ten­dința de a fi cam severi cu partenerul de cuplu sau de afaceri, care e mai degrabă pus pe distracții decât pe treabă. Aveți grijă cum vă comportați cu femeile în preajma Lunii pline de marți, căci puteți trezi dușmănii.

Semnele fixe:

TAURII încă nu și-au revenit de la intrarea în semnul lor a lui Uranus cel disruptiv. Și mai sunt elemente care vă perturbă, cum ar fi prezența lui Marte în Vărsător, care poate să anunțe dispute neașteptate cu șefii. Nu vă lăsați purtați de pasiune, marți.
LEII au de-a face cu un partener de cuplu sau de afaceri mai mult decât tem­peramental. Dacă răspundeți la fel, nu puteți decât înrăutăți situația. Des­căr­cați-vă la o pri­e­tenă de încredere și vă veți simți mai bine. Leii în­drăgostiți își pot mărturisi marți senti­men­tele.
SCORPIONII, toleranți, așa cum îi face Jupiter în semnul lor, văd viața, iu­birea și copiii în roz. Anumite certuri care izbucnesc în familie vă pot scoate brutal din această stare de bine, mai ales dacă substratul conflictelor este de natură bănească.
VĂRSĂTORII care visează la un proiect ușor de executat, creativ, plăcut și care să le aducă o groază de bani, ar putea avea o șansă în acest sens. Con­diția ar fi să vă convingeți șefii de fezabilitatea unei idei pe care o clociți de mai multă vreme.

Semnele mutabile:

GEMENII duduie de energie, cu Soa­rele în semnul lor, căruia marți i se ada­ugă și Mercur. Aspectele armo­nioase ale aces­tora cu Marte vă permit să rezolvați multe probleme într-un timp-record. Luna plină de marți indică nevoia de atenție a partenerulului.
FECIOARELE care studiază s-ar pu­tea răzgândi brusc în privința obiectului de studiu. Se poate ca prietenii să fie cei care vă atrag atenția asupra faptului că sunteți pricepuți la alte lucruri.
SĂGETĂTORII au parte de un parte­ner deosebit de comunicativ. Asta ar pu­tea fi obositor, până marți, dar merită să as­cul­tați cu atenție ce are de spus, pen­tru că astfel se re­glează niște chestiuni.
PEȘTII își doresc vizibilitate și ad­mi­rație. Aveți însă grijă că există rivali lip­siți de caracter, care încearcă să vă pună, pe furiș, bețe în roate.