Când greutatea stagnează și nu mai puteți slăbi

Redactia
* Beți un pahar de vin alb, sec. Acti­vează metabolismul și arderile din orga­nism se-ntețesc.

* Mișcați-vă, folo­sind si­tua­țiile aflate la îndemână: în loc de lift, urcați treptele, fugiți du­pă autobuz, mergeți cât mai re­pede pe stradă, indiferent dacă vă gră­biți sau nu. Cât mer­geți cu autobuzul, încor­da­ți-vă re­pe­tat mușchii fese­lor și-ai stomacului. La slujbă, faceți rotații de gleznă pe sub birou. Orice loc poate deveni, dacă vreți, un pretext de miș­care fizică.

Ce se poate mânca la birou

* 4 bucăți de graham unse cu mar­­garină și transformate în sandvi­șuri cu friptură rece, fructe (1 măr, 1 kiwi sau 1 banană), un borcan cu sa­la­tă de zarza­vaturi amestecate cu iaurt.
* Pentru a potoli foamea care vă chi­nuie între mese, luați de aca­să un ter­mos plin cu supă de legume, fier­binte (doar zeama).
* Cine nu suportă apa mi­nerală poate lua la birou o sticlă de ceai de plante. Băut rece, lichidul ia foamea.

În fața televizorului

* În loc de a ronțăi dulciuri ori sără­țele de­punătoare de sute de ca­lorii, luați-vă la televizor ceva de băut: apă de la gheață ames­tecată cu suc de lămâie, apă minerală ames­tecată cu suc de fruc­te, ceaiuri din plante aro­mate în­dul­cite cu o lin­guriță de miere și par­fumate cu o fe­lie de lă­mâie sau de portocală.