"Vă mulțumesc, domnule Victor Bogdan! Să vă țină Dumnezeu sănătos!"

Cititor Formula AS
Mă numesc Popa Sorin, am 48 de ani, sunt din București, și până în vara lui 2017 nu am știut ce înseamnă boală, medicamente sau mers la doctor.

În luna iulie, după o tură de noapte, am făcut o pareză la mâna stângă și nu am mai putut să o folosesc. Am mers la spitalul "Sf. Luca" din București, unde am găsit o doamnă doctor foarte bună, și în urma unui RMN, s-a pus diagnosticul de chist epidermoid cu cis­ternă Galen, compresiv de apeductul sylvius, cu hidrocefalee secundară cronică, trevintriculară. Bi­ne­­înțeles, toți medicii (am fost la mai multe spitale) mă așteptau la operație. So­ția mea, care este o citi­toare fidelă a acestui ziar, a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe domnul Victor Bogdan, un om cu su­flet mare, care mi-a reco­mandat un tratament natu­rist + niște aminoacizi pu­ternici, terapie mentală, auto­masaj, și timp de 6 luni, regim alimentar. Men­ționez că după trei săptămâni de la tratament, du­rerile de cap, amețelile, stările de nervozitate au dispărut aproape complet.
Vă mulțumesc enorm, domnule Victor Bogdan, mulțumesc și ziarului "Formula AS" și vă doresc tu­turor ca sărbătoarea Învierii Domnului să vă lumi­neze viața și sufletul.

SORIN POPA - București

(D-l VICTOR BOGDAN poate fi contactat la tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98, între orele 20-22)