"Îi mulțumesc d-lui MIRCEA BOCAN"

Cititor Formula AS
Mă numesc Liliana Pușcoiu, locuiesc în Franța și doresc ca prin intermediul dvs. să adresez câteva cuvinte de mulțumire d-lui Mircea Bocan.

În urmă cu trei ani, aveam mai bine de 3 g de zahăr în sânge. Am slăbit 35 kg în 6 luni. Am luat medicamente și, din punct de vedere al analizelor eram bine, însă eu nu. Stări de vomă din te miri ce (poate și după un pahar cu apă), pitiriazis, mi-a căzut părul, infecții urinare în fiecare lună, infecții digestive și stări de rău etc. În aprilie 2017, am luat legătura cu d-l inginer Bocan, am început cura cu argilă. Dumnealui mi-a zis că o să mă vin­dec. Am avut încredere. Am băut argilă câtă am simțit nevoia, am și mâncat. După trei luni, am înce­put să mănânc orice, s-a reglat ciclul, au dis­părut infecțiile, pitiriazisul, adio etc. Acum nu mai iau medicamente de niciun fel, mănânc gătit, crud, dulce și foarte multe fructe. Beau argilă de câte ori simt nevoia. Face parte din alimentația mea. În luna martie, am împlinit 50 de ani și îmi doresc să îmbătrânesc frumos. Dumneavoastră, celor de la "Formula AS", vă mulțumesc pentru tratamen­tele pe care le promovați și vă transmit multă sănătate. Mulțumesc încă o dată d-lui ing Mircea Bocan.
LILIANA PUȘCOIU - Franța

(Argila ALGO se găsește în magazinele natu­riste sau se poate comanda la ing. chim. MIRCEA BOCAN din Alba Iulia, tel. 0258/86.56.77, 0788/23.38.73.)