Cum ucidem balaurul foamei

Redactia
* Țineți o zi de post (doar lichide) pe săptămână. După ce veți slăbi primele kilograme, vă puteți îngădui și o zi de dulciuri pe săptămână. Asta vă va da sentimentul că dieta nu este chiar așa de severă.

* Împărțiți o tabletă de ciocolată în 30 de bucățele și mâncați câte una pe zi, vre­me de o lună. Pofta de dulce va dis­părea automat.
* Țineți la îndemână mereu un vas cu fructe. Când vă e poftă de dul­ce, în loc de prăjitură, mâncați un măr. Kilogra­me­le vor amorți.
* Cumpărați-vă bom­boa­ne cu mul­ti­vitamine și fără zahăr. Când sim­țiți ne­voia de dulce, ape­lați la ele cu toată în­cre­de­rea. Sunt foarte gustoase și foarte sărace în calorii.
* Mestecați gumă fără zahăr.
* Când vă apucă foamea de lup, gân­diți-vă la rochițele frumoase și strâmte pe care vă place să le purtați. Ba, și mai mult: puneți una în ca­me­ră, la vedere, atârnată de-un umeraș.
* Mâncați kiwi. Au cu 30 de ca­lorii mai puțin decât merele.
* Foamea de lup apare și din cau­za plictiselii. E momentul de criză, în care ne vine să ronțăim. Înainte să des­chideți o pungă cu sticks-uri, gân­di­ți-vă că tot ce-ați slăbit se pune înapoi.
* Și apa ține de foame. Mane­chi­nele au mereu la-ndemână sticla cu Evian (apă minerală). Când stoma­cul e plin cu apă, foamea nu mai încape.
* O farfurie cu mor­covi fragezi și curățați e și ea o soluție be­ne­fică anti-foa­me. Morcovul neutrali­zea­ză acizii gastrici care fac foa­mea insu­por­ta­bilă.