Săptămâna 23-29 martie

Tana Rosca
- Ar trebui să fim atenți ce și cum spunem, în weekend, când planeta comunicării, Mercur, intră în mișcare retrogradă. În mod spe­cial sâmbătă putem face alegeri greșite. Până pe 16 aprilie ne-ar fi de folos să luăm lucrurile din urmă, să vedem unde am lăsat situații ne­descur­ca­te. Unele pot data încă din luna de­cem­brie. Cui nu i-ați răspuns la un e-mail, cine aș­teap­tă încă o clarificare din partea dvs.? Marte și Saturn, cei doi malefici ai astrologiei tradi­țio­nale, se apropie tot mai mult în semnul Ca­pri­cor­nului, ceea ce le e de folos celor care au multă muncă de făcut. Dar aspectele de miercuri și joi atrag riscul unor con­frun­tări radicale cu per­soa­ne aflate în poziții de autoritate. Atitudinea potrivită pentru a traversa cu bine aceste zile este să ne exprimăm punctul de vede­re, dar cu calm, și să dăm dovadă de auto­dis­ci­plină. Dacă ne lăsăm pradă nervilor și frus­tră­rilor, nu vom avea nimic de câștigat -

Semnele cardinale:

BERBECII
pot fi ezitanți la sfârșitul săptămânii sau pot lua decizii pripite. Sâm­bătă, mai ales, ar fi bine să nu vă an­gajați la nimic, nici măcar într-o discuție aprinsă. Miercuri și joi n-ar trebui să vă contestați șefii.
RACII și-ar putea da seama, pe final de săptămână, că o problemă de serviciu a rămas nerezolvată și că e vital să se ocu­pe de ea. Dar nu sâmbătă, căci atunci veți constata că graba strică treaba. Miercuri și joi, partenerul se poate comporta destul de dur.
BALANȚELE nu prea înțeleg ce vrea să spună partenerul de cuplu ori de afaceri, sâmbătă. E clar că ar trebui să luați lu­cru­rile din urmă, de la finele lui decembrie, și să le lămuriți între voi.
CAPRICORNII își stăpânesc cu greu nervii. Sunt probabil frustrări acumulate încă de la finele anului trecut. Sâmbătă, mai ales, vă vine greu să nu vă enerveze inconsec­ven­ța unor membri ai familiei dvs.

Semnele fixe:

TAURII
, care află pe final de săptă­mână cine ce bârfește pe socoteala lor, s-ar putea înfuria, cum rareori o fac. Dar sâmbătă nu e o zi bună pentru a detalia. Cineva ar putea încerca să vă seducă, doar pentru a vă strica relația.
LEII întâmpină riscuri la drum, deci o excursie de sfârșit de săptămână nu e cea mai bună idee. Un alt motiv pentru a rămâne acasă e că s-ar putea să aveți probleme de sănătate ce se pot acutiza de miercuri.
SCORPIONII sunt în bună măsură apărați de tensiunile acestui interval, gra­ție prezenței lui Jupiter și nu numai. Pro­blemele pot apărea dacă încercați să in­terveniți în certurile dintre prietenii ori colegii dvs.
VĂRSĂTORII, prietenoși din fire, ar face bine să renunțe la angajamentele sociale măcar sâmbăta, căci relațiile cu persoanele cu care intră în dispută acum se pot deteriora serios. Bănește, puteți lua decizii inspirate.

Semnele mutabile:

GEMENII
sunt confuzi în mijlocul prie­tenilor, sâmbătă mai ales, când Mercur intră în mișcare retrogradă. Pen­tru a nu comite gafe, ar fi mai bine să vă măr­gi­niți la a asculta. Începând de miercuri, aceia din­tre dvs. care au datorii pot fi supuși unor presiuni.
FECIOARELE se simt inconfortabil, sâmbătă, când guvernatorul lor, Mercur, începe să se miște de-a-ndoaselea. Ar fi mai bine dacă ați sta acasă. Ideile legate de investiții ar trebui lăsate să aștepte până pe 16 aprilie.
SĂGETĂTORII îndrăgostiți nu co­mu­nică cum trebuie cu persoana iubită și nici cu copiii sâmbătă. Situația se mai îmbu­nă­tățește, dar nu cu mult. Aveți nevoie de răbdare și tact, până pe 16 aprilie. Bănește e posibil să fiți presați să semnați contracte nu tocmai avantajoase.
PEȘTII care-și examinează trecutul pot ajunge să înțeleagă și poate chiar să vin­dece unele răni sufletești mai vechi. Prie­tenii dvs. de-o viață pot insista să vă alăturați lor într-o chestiune financiară, dar n-ar fi o idee bună să cedați insistențelor lor.