"Mulțumiri d-nei terapeut MONICA URSU din Suceava"

Cititor Formula AS
Vă mulțumesc din inimă pentru ajutorul găsit în paginile acestei reviste.

Mă numesc Maria Nicu și ador să citesc și să descopăr noi leacuri sau tratamente naturiste. Da­torită vouă, citind mereu, am descoperit un reme­diu și pentru mine. Aveam tot timpul o senzație greoaie de balonare și disconfort abdominal, eram mereu constipată. Oboseam foarte repede și aveam palpitații. Un cititor recomanda un produs care se potrivea și pentru problema mea, lăsând un număr de telefon pentru a putea fi contactat. L-am sunat și stând de vorbă cu el, am aflat de d-na terapeut Monica Ursu din Suceava, care reco­manda pentru cazul meu produsul RODETOX, în combinație cu PROBIOCAPS fabricat în Fin­landa.
În primele zile de tratament cu aceste produse, mă simțeam chiar mai rău, aveam stări de greață și amețeli. Ieșeam afară și urinam des, eliminând excesul de apă și toxinele din corp. După termi­narea curei, mă simt bine, chiar am scăzut și în greutate. Sunt plină de viață și energie.
Mulțumesc mult doamnei terapeut, dar nu în ultimul rând dumneavoastră, pentru că am găsit și pentru mine remediu în "Formula AS". Mă bucur mult și vă îmbrățișez cu drag.
D-na MONICA URSU poate fi găsită la tel. 0746/95.88.95.

MARIA NICU