Un regim în 6 puncte

Cititor Formula AS
Vă trimit o rețetă foarte simplă care conține doar 6 puncte de care trebuie să țină seama cel ce do­rește să slăbească minimum 4 kg pe săptămână:

1. Dimineața, după ce co­boa­ră din pat, persoana res­pec­tivă va face 10 mătănii (la fel seara, înainte de cul­­care).
2. În loc de sucuri sau citro­nade, beți socată la discreție și oțet de mere și miere - 2 linguri de oțet + miere, după gust, în 250 ml apă.
3. Înlocuirea în totalitate a za­hă­rului cu miere de albine.
4. Dimineața, după mătă­nii, o lin­guriță de stafide, în­mu­iate de cu sea­ră, în 250 ml apă.
5. Înaintea fiecărei mese cu 30 de mi­nute se va consuma o lingură de tărâțe de grâu.
6. Se bea seara un ceai făcut din­­tr-o linguriță de coajă de soc mă­run­țită, îndulcit cu miere poli­floră. Cea­iul va fierbe 15 mi­nute apoi se stre­coară și mierea se pune înainte de a se consuma.
Dacă se dorește o slăbire mai brus­­­că - cu toate că nu este recoman­dat, deoarece organismul trebuie să se regenereze -, se mai poate bea și un decoct din rădăcină de păpădie și ci­coare, fiert 5 minute (2 linguri din amestec la 250 ml apă, de asemenea în­dulcit cu miere).
Avantajul acestui regim este fap­tul că nu oprește pe om de la mân­care. E voie să mănânci orice. Al doi­lea avantaj este faptul că aduce mag­neziu, po­tasiu și multe alte micro­ele­mente, reușind chiar să vin­dece anumite dereglări ale glan­delor (for­me ușoare) sau ajută chiar și sistemul nervos, digestiv și vindecă afecțiu­nile dermice.
În toate cazurile a dat re­zul­tate deosebite și este foarte ușor de ținut.
Cu deosebită stimă,

EUGEN ROBU - Ocișor