SĂPTĂMÂNA 24-30 NOIEMBRIE

Tana Rosca
Ne putem aștepta la întâlniri cu persoane ieșite din comun ori la confruntarea cu unele idei care ne fac să privim lumea dintr-o perspectivă cu totul nouă. Pe scurt, viața ni se poate schimba. În bine, dacă nu ne apucăm să convertim în­trea­ga planetă la noua noastră filozofie de viață. În acest din urmă caz, unii dintre prietenii noștri s-ar putea să nu reziste, și să dea bir cu fugiții. Sau noi înșine ne putem speria că vedem lumea prea diferit decât până acum și să revenim la o atitudine conservatoare. Prietenia dintre cei doi benefici Jupiter și Venus în Scorpion cu Neptun, respectiv Chiron în Pești, poate duce la vinde­carea unor răni sufletești vechi. La un nivel mai concret, pu­tem găsi o soluție nu doar pentru a compensa niște pierderi produse printr-o in­ves­tiție neins­pi­rată, ci să ajungem la un câștig mai mare decât am fi crezut.

Semnele cardinale:

BERBECII
riscă să-și îndepărteze par­tenerul de cuplu ori de afaceri, dacă nu vor să țină cont de părerile acestuia, mai ales pe miercuri-joi. Mult mai bine vă merge la exa­mene sau în timpul unor călătorii. Investițiile vă func­ționează.
RACII primesc numeroase beneficii, de la nu mai puțin de patru planete, printre care Venus, Jupiter, Neptun și Chiron. Capitolele vieții dvs. în care lucrurile nu merg ca unse sunt viața familială și relațiile cu șefii care se tot sucesc, de nu mai știți ce vor de la voi.
BALANȚELE s-au săturat de pretențiile partenerului de cuplu sau de afaceri și încep să-i pună la punct. Din păcate, nu reușiți s-o faceți cu diplomație. Situația dvs. materială se poate însă îmbunătăți în mod sem­nificativ, poate vă puneți la treabă un talent.
CAPRICORNII care află cine îi bârfește pot pune lucrurile la punct, fără drept de apel, dacă expun întreaga situație. Dar dacă încercați să răspundeți cu aceeași monedă, nu iese la fel de bine.

Semnele fixe:

TAURILOR
nu le prea place schim­ba­rea, mai ales cea ne­așteptată, din mo­tive nu prea clare. Ei bine, tocmai de asta aveți parte. Poate fi vorba despre sănătate, relațiile cu cola­bo­ra­torii ori ambele. Susținere primiți de la partener.
LEII se bizuie mult pe cei de-acasă. Bine faceți, familia întreagă vă este ală­turi, inclusiv rudele prin alianță. De luni încolo aveți nevoie de atenție sporită în trafic și de mai multă atenție la școală, pentru că s-ar pu­tea să aveți de-a face cu profesori nervoși sau colegi aiuriți.
SCORPIONII, protejați de ambii benefici, Venus și Jupiter, au posibilitatea de a-i ajuta pe cei care au probleme. Aveți doar grijă să nu vă neglijați, de luni încolo, sarcinile profesionale, de dragul unor acțiuni umanitare. Nu vă confesați colegilor - unii vă pot bârfi.
VĂRSĂTORII n-ar trebui să por­neas­că la drum și nici să se certe cu cei care au alte convingeri decât ei. Încercați să nu vă implicați în discuții înfierbântate, oricât de tare vreți să vă apărați convingerile. Păstrați-vă ener­gia pentru progres în carieră, acolo sunt deschideri.

Semnele mutabile:

GEMENII
au parte de un partener de cuplu critic și atent la toate detaliile, care insistă să impună reguli care sunt bine­venite, totuși. Relațiile sociale sunt cu dus și întors, mai bine vă înțelegeți cu colegii.
FECIOARELE au nevoie de grijă în pri­vin­ța finanțelor. Orice ac­țiu­ne impulsivă, mai ales dacă presupune să vă folosiți eco­no­­miile, v-ar putea provoca pierderi. Nu faceți specu­lații.
SĂGETĂTORII sunt neobișnuit de sobri, se ocupă doar de chestiuni serioase. Nu v-ați pierdut umorul, dar conjuncția dintre Saturn și Mercur în semnul dvs. vă îndeamnă să vă faceți un bilanț minuțios. Nu vă manifestați simțul critic asupra prietenilor și persoanei iubite.
PEȘTII aflați în căutarea unei șanse de a-și pune în valoare personalitatea sau crea­ti­vitatea și-ar putea vedea visul cu ochii. Pen­tru ca succesul dvs. să nu fie umbrit, nu vă lăsați atras în capcane financiare.