Leacuri de la cititori

Cititor Formula AS
- De la lume adunate și-napoi la lume date -

Remediu natural pentru deblocarea venelor inimii, aritmie, colesterol mărit, dar și pentru infecții urinare

Înainte de a proceda la o angiografie, un stent, un bay-pass etc. încercați cu încredere acest reme­diu, care vă poate vindeca. De asemenea, dacă aveți ateroame pe carotide, colesterolul mare sau o infec­ție urinară cu efecte supărătoare, procedați la fel.
Ingrediente: 1 ceașcă (200 ml) suc de lămâie, 1 ceașcă (200 ml) oțet de mere (fără miere de al­bine), 1 ceașcă (200 ml) suc de ghimbir, obținut dintr-o rădăcină de ghimbir cât un cartof mijlociu, rasă pe răzătoarea mică, peste care se pun 200 ml apă, se lasă 10 minute să se macereze și apoi se stoarce, obținându-se 200 ml!; 1 ceașcă (200 ml) suc de usturoi (procedați la fel ca la ghimbir, cu o căpățână mare de usturoi care se face mujdei).
Cele 4 cești (800 ml) se pun la fiert 45-50 de minute, pe foc mic, până rămân 600 ml. Se lasă să se răcească apoi lichidul, se pune într-un borcan de 1 litru sau mai mare, peste care se adaugă, după preferință, 2-3-4 cești de miere de albine. Poate fi orice fel de miere. Se amestecă bine și se lasă 48 de ore la macerat, să se omogenizeze. Se pune bor­ca­nul pe masa din bucătărie și se ia zilnic, dimi­neața, cu 30 de minute înainte de micul dejun, câte o lingură de supă, până se termină preparatul (durează cam 45-50 de zile).
Înainte de începerea tratamentului și după ter­minarea lui, faceți următoarele analize: colesterol total, colesterol HDL, colesterol LDL, trigliceride, glicemie. Eu am făcut și Eco Doppler pe carotide și mi-au dispărut ateroame destul de mari. Acum nu mai fac accident vascular cerebral tranzitoriu, pe care îl făceam frecvent.
Vă urez sănătate!
T. - e-mail: papasa_tudoran2004@yahoo.com, tel. 0771/04.20.40

Băi pentru micșorarea prostatei

Leacul care urmează îl știu de la tatăl meu, care toată viața a suferit de prostată. Îl practica paralel cu administrarea medicamentelor și spunea că se simte bine. Se fac băi de șezut alternative, fierbinți și reci, 3 minute baia fierbinte (pe ceas) și 1 minut baia rece. Se începe cu baia fierbinte și se încheie cu cea rece. Tratamentul se face de două ori pe zi, dimineața și seara. Masajul prostatei prin rect (se simte cu degetul, când e inflamată) duce și el, dacă e practicat continuu, la reducerea tumefacției.
SIMION P. - Cluj

Dureri osoase

Mă adresez cu un sfat persoanelor care au du­reri osoase și musculare și le recomand să folo­seas­că Apireven cremă, care conține venin de albine (produs de I.C.D. Apicultură București). Încercați și masajul tălpilor ambelor picioare. Se aplică pe locul dureros în strat foarte subțire și se masează până se absoarbe complet.
Pentru suflet, recomand studierea psalmului 1 din Biblie.
Multă sănătate și fericire!
OLIMPIA

Întindere de ligamente, dureri reumatice

În urmă cu câțiva ani, am făcut o întindere de li­gamente la genunchiul stâng, pe care am tratat-o cu ședințe de ultrasunete + Xilină, ultrasunete cu Boicil, tot felul de alte unguente (Revulsin, Apire­ven, Diclofenac unguent și tablete), fără nici un rezultat. Această durere în genunchi cu junghiuri și înțepături, cu greutate în mers, au încetat după ce am început să frecționez genunchii, zilnic, cu un macerat obținut din gaz și untul-pământului. Se cum­pără rădăcină de untul-pământului de la vân­zătorii de plante medicinale, se curăță de coajă și se dă pe răzătoarea mică. Se pune într-o sticlă de lapte cu gu­ra largă, se toarnă deasupra gaz, circa 3/4, și se lasă la ma­cerat 8 zile. Zilnic se începe un­gerea părților dure­roase, in­clusiv par­tea cervi­cală, coloa­na vertebrală sau mijlocul. Rezultatul favo­rabil se vede după 7-8 zile. Cine nu suportă mirosul de gaz poate folosi al­cool tare, de peste 60°, dar rezultatul este mai bun cu gaz. Persoanele în vârstă, cu afec­țiuni reumatismale cro­nice, pot înfășura, după frec­ționare, cotul, genunchiul sau mijlocul cu o pânză de bum­bac sau in, apoi cu un fular de lână.
Cu stimă,
GH. CRĂCIUN

Tratament pentru tumora pancreasului

* Ceai de obligeană - O linguriță de plantă mărunțită se pune într-o ceașcă cu apă rece. Se lasă de seara până dimineața, se încălzește puțin a doua zi, apoi se strecoară. Se bea câte o înghițitură, îna­inte și după fiecare masă, adică 6 înghițituri pe zi.
* Ceai de gălbenele (300 g), coada-șo­ri­celului (100 g) și urzică (100 g). Se pune o lin­guriță amestec din plante la o ceașcă de apă clo­co­tită. Se lasă acoperită 10 minute. Se stre­coară. Se pune o linguriță Bitter suedez. Se bea unul până la doi litri de ceai pe zi, în­ghițitură de în­ghi­țitură, cu o jumătate de oră înainte de masă.
* Comprese cu Bitter suedez - Se ume­zește o pânză mai groasă și se aplică pe locul bolnav acoperită cu o folie de plastic.
* Ceai de rostopască - un litru de apă se dă în două clocote, se trage deoparte vasul aco­perit și se lasă 10 minute. Atunci se pune în apă o lingură de rostopască mă­run­țită. Se amestecă cu o lingură de lemn (atenție, planta este otrăvi­toare, a nu se pune mai mult). Se lasă de seara până dimineața. Se strecoară. Se pun 200 ml mie­re, de pre­ferință de salcâm. Se ia o lingură pe oră, in­diferent că ai mâncat sau nu, de 10-12 ori pe zi. Tratamentul în cazul cancerului durează două luni. Are efect în toate bolile ficatului și pan­creasului.
ANA COȘA - Sibiu, tel. 0269/23.28.50