UN SFAT PE SĂPTĂMÂNĂ

Redactia
Mâncați și beți corect!

Când digestia nu funcționează corect, organismul nostru in­tră în grevă. El are nevoie urgent de un regim sănătos, cu multe ali­mente naturale pentru mușchi tari și nervi flexibili, pentru un ten frumos și bună dispoziție, pentru o memorie bună și un sistem imunitar imbatabil. Organismul este inteligent și sem­nalizează ce-i lipsește.

Organism epuizat

Fibrele stimulea­ză activitatea in­testi­nului. Soluția: fulgi de cereale, grâu încolțit + 1 lingură de semințe de in și stafide. Peste zi: ronțăiți 2 mere și câțiva morcovi.

Păr tocit

Cauza ar putea fi curele de slăbire repetate, pentru că atunci apare lipsa albuminelor. Pentru luciu: legumele, cerealele, fasolea, mazărea conțin albumine și nu îngrașă.

Piele ca pergamentul

Tenul uscat are nevoie de vita­mina A. Deci: consumați zilnic fruc­te (portocale, caise) și 2 porții de le­gume roșii sau verzi (morcovi, broc­coli).

Gingii în suferință

Acidophilus - bacteria ce se gă­sește în iaurt - rege­nerează flora din cavitatea bucală și pune pe fugă bac­teriile care produc inflama­rea gin­giilor. La micul de­jun: 1 pahar cu iaurt.