"Îi mulțumesc d-lui RUSALIN TODOR, pentru binele uriaș pe care mi l-a făcut"

Cititor Formula AS
Am 71 de ani, și acum trei ani, am suferit o ex­tracție dentară a doi molari inferiori, în con­dițiile în care, înainte cu un an, terminasem un tra­tament chimio/radioterapic pentru o tumoră pa­rafaringiană stânga.

Urmarea a fost o osteone­croză mandibulară stângă pe care, la început, am tratat-o cu spălături/badijonări bucale, cu diferite soluții/geluri. De asemenea, am suferit și două intervenții chirurgicale ușoare (s-a curățat stratul necrozat), care nu au oprit evoluția bolii. Au apă­rut dureri, parestezie și o umflătură pe mandibula stângă, la exterior. Singura soluție ar fi fost o operație a osului mandibular, dar care nu putea fi aplicată în cazul meu. În consecință, singura șansă a rămas tratatamentul naturist. Și așa, grație "Formulei AS",  am apelat la d-l biolog Rusalin Todor, care mi-a recomandat instilații bucale cu ceai de mărul-lupului, de trei, patru ori pe zi, și con­sumul de ceai de gălbenele și coada-șori­ce­lului. După trei luni de zile, mi-au dispărut du­rerile și umflătura. D-l Rusalin mi-a indicat să mai continui acest tratatament încă o lună, după care, în funcție de rezultate, mai discutăm. Și toate acestea fără să pretindă vreun avantaj ma­terial.
Față  de cele prezentate mai sus, doresc să-i mulțumesc d-lui Rusalin pentru binele uriaș pe care l-a făcut pentru mine. De asemenea, doresc să mulțumesc și "Formulei AS", pentru că mi-a făcut cunoștință cu dumnealui, dar și pentru fru­moasele și educativele idei pe care le promovează prin articolele sale. Și mă refer, în mod special, la cele despre sănătate și istoria româ­nilor.
Menționez că d-l Rusalin poate fi contactat la telefon 0742/92.74.25.
Cu stimă și recunoștință,

CONSTANTIN DUDOIU - tel. 0766/48.05.55, București