Dieta cu spanac

Iulia Vlad
- Puteți pierde 3 kilograme în 5 zile -

Considerat de arabi "regele" le­gu­melor, spanacul este sărac în calorii, dar plin de minerale și vita­mine, și are darul de a activa elimi­narea toxinelor, un efect foarte impor­tant pentru o cură de primă­vară. Dieta se ține 5 zile și vă ajută să dați jos până la 3 kilograme, o puteți relua după două săptămâni. Pe timpul curei aveți voie să consumați în plus ceai și cafea fără zahăr, și trebuie să sporiți consumul de apă plată la peste doi litri pe zi. De asemenea, se permi­te foarte puțină sare, pe care o înlo­cuiți cu piper, cimbru sau alte condi­mente. Și ca un premiu pentru alege­rea dvs., nu doar că veți slăbi, dar veți constata că datorită detoxifierii, pie­lea devine mai luminoasă și nu veți resimți nici neplăcuta astenie de pri­măvară.

Iată cum arată o zi de dietă:
* Mic dejun: o felie sub­țire de pâine integrală, plus 50 g cașcaval sau 50 g șuncă slabă sau 100 g brânză de vaci, un pahar de suc de grapefruit.
* Prânz: o farfurie plină de spanac fiert, plus 200 g de piept de pui fript la grătar, sau două ochiuri românești (fierte în apă).
* Cină: o farfurie plină de spa­nac fiert, plus 100 g orez.