SĂPTĂMÂNA 17-23 martie

Tana Rosca
Din păcate, weekend-ul acesta vine însoțit de bătăi de cap, în special ziua de sâm­bă­tă. Vizate sunt în primul rând semnele mu­ta­bile, care pot fi chemate de șefi la muncă sau se pot lua la ceartă cu autorități de altă natură. Unii dintre noi vor trebui să renunțe la dis­trac­ții, în favoarea unor responsabilități. Luni, Soarele intră în Berbec. Începe anul astrologic aflat sub influența Soarelui. Numeroasele ini­ția­tive întreprinse de Marte, cel căruia i-au apar­ți­nut anul trecut, încep să fie triate și organizate de Soare. La acest proiect de revizuire participă și micul benefic Venus, retrograd tot în Berbec, alături de planeta comunicării, Mercur. Uranus, aflat tot aici, poate adăuga însă elemente nepre­vă­zute.

Semnele cardinale:

BERBECII
care și-au plănuit o călătorie lungă în weekend ar trebui să aibă grijă și cum conduc. Nu vă bazați pe reflexele dvs. obișnuite. Marți puteți avea un surplus de energie. Dacă aveți de schimbat câte ceva în relația de parteneriat, discutați pe tema asta.
RACII care se odihnesc și își îngrijesc sănătatea pe final de săptămână sunt mai inspirați decât cei care pornesc la drum. În carieră, Soarele vă dă curajul să re­ve­niți asupra unor probleme cărora le găsiți o rezol­vare creativă.
BALANȚELE fac bine dacă sunt mai atente ca de obicei, atât în trafic, cât și în pri­vința unor investiții, la finele săptă­mâ­nii. Începând de luni, partenerul dvs. de cu­plu ori de afaceri devine pe de o parte mai ho­tărât, pe de alta, mai flexibil. Merită să stați de vorbă.
CAPRICORNII s-ar putea să se simtă obosiți, în special sâmbătă, când pot fi răscolite anumite afecțiuni cronice.

Semnele fixe:

TAURII
, de obicei precauți, ar putea face o greșeală în privința economiilor sau afacerilor. Nu vă anagajați în nimic și nici nu dați bani împrumut. Odată cu echi­noc­țiul, energia vă crește considerabil și, dacă nu găsiți metoda de-a o consuma, pot apărea probleme.
LEII care tocmai scăpaseră de anu­mite res­pon­sabilități financiare legate de copii sau de persoana iubită s-ar putea trezi, în weekend, că iar trebuie să bage mâ­na în buzunar. Puteți primi note bune la exa­mene sau vești bune de la prietenii din străinătate.
SCORPIONII pricepuți la bani riscă s-o dea în bară pe perioada acestui week­end, dacă acceptă anumiți termeni con­tractuali. La fel de riscant e să vă dedați jocu­rilor de noroc. La serviciu, în schimb, sunt de fă­cut mo­di­ficări de care să beneficieze tot colectivul.
VĂRSĂTORII sunt în pericol de-a se certa cu prietenii, și încă cu cei mai vechi, în special sâmbătă. Subiectul l-ar pu­tea constitui banii. Nu vă lăsați influ­en­țați de pri­e­teni și nu dați bani împrumut. De luni e posibil să vă reîntâlniți cu persoane dragi, se poate lega și un flirt.

Semnele mutabile:

GEMENII
prinși de probleme pro­fe­sio­nale în weekend pot atrage nemul­țu­mi­rea partenerului de cuplu. Mai ales că așa-zisele chestiuni profesionale urgente se pot do­vedi nejustificate. În cercul dvs. de prieteni pot să rea­pară persoane simpatice.
FECIOARELE simt din nou că nu se pot baza pe partener, fie acesta de cuplu ori de afaceri. Cineva din familie vă poate atrage atenția asupra acestui lucru. Afacerile pot primi un nou impuls, de luni încolo.
SĂGETĂTORII se simt obosiți de res­ponsabilitățile pe care unii membri ai fa­miliei continuă să le paseze. Sâmbătă s-ar putea să puneți lucrurile la punct cam radical. Per­soana iubită sau copiii dvs. vă pot aduce satisfacții întârziate, de luni încolo.
PEȘTII care se așteaptă ca o mobilizare tem­­porară să îi determine pe șefi să le ier­te toate păcatele se înșeală. În legătură cu ve­niturile directe, acestea pot crește, dacă rene­go­ciați cu modestie.