Săptămâna 3-9 martie

Tana Rosca
Luna în creștere amplifică pasiunile care pot fi dintre cele mai neașteptate, după cum arată con­juncția Marte-Uranus, alături de care se află și ro­mantica Venus, toate în Berbec. Prieteniile se pot transforma în relații de iubire sau se poate pe­tre­ce procesul invers. De duminică, micul benefic Ve­nus intră în mișcare retrogradă, semn că și po­vești romantice din trecut pot fi reînnodate, cel mai pro­babil până pe 3 aprilie. Tot despre vechi aso­­cieri povestește și marele benefic Jupiter, re­tro­grad în Balanță, semnul cuplurilor. Există deci șansa ca po­veștile neterminate din trecut să fie du­se până la capăt și lăsate în urmă, sau acele relații să fie reluate cu mai multă înțelepciune.

Semnele cardinale:

BERBECII
tind să se arunce cu capul înainte în povești tumultuoase de amor. Majoritatea lor se vor dovedi însă focuri de paie. La fel de puține șanse de stabilitate au și even­tualele asocieri de afaceri, mai ales cele por­nite cu prieteni de-ai dvs. Așteptați până după 10.
RACII primesc, probabil, propuneri ori­ginale în privința dezvoltării carierei. Acestea pot părea spectaculoase, la prima vedere, însă ar fi indicat să mai așteptați o vreme, cel puțin până pe 10, înainte de-a vă an­gaja într-o direcție. Notați-vă însă ideile ce vă vin acum.
BALANȚELE prinse într-un parteneriat de cuplu sau de asociere se pot lămuri în această perioadă ce anume așteaptă par­tenerul de la ele. Se poate ca pre­tențiile acestuia să fie mai mult decât exagerate. În acest caz, s-ar putea să fie momentul potrivit să puneți punct.
CAPRICORNII care-i invită pe prie­te­nii lor acasă, în familie, s-ar putea trezi că între aceștia și membrii familiei iz­bucnesc dispute aprige. Asta puteți pre­întâmpina, dar dacă cineva de acasă invită un pri­eten, dvs. sunteți cel care se poate lua la harță cu el.

Semnele fixe:

TAURII
riscă să dea apă la moară dușmanilor ascunși, dacă se confesează unor pretinși prieteni cu privire la chestiunile personale, în care se simt nedreptățiți sau ținuți pe loc. Păstrați-vă nemulțumirile pentru dvs., mai ales pe cele care-i vizează pe colegi.
LEII care au de susținut examene sau călătoresc peste hotare ar trebui să fie moderați. În privința examenelor, mo­­de­rația privește modul în care vă ex­pri­mați opiniile. În privința călătoriilor, moderația se referă la maniera în care conduceți. Dacă sun­teți prudenți, puteți avea un câștig ne­așteptat.
SCORPIONII sunt vizați de com­bi­nația energiilor marțiene și uraniene la ca­pitolul sănătate. Mențineți-vă un pro­gram cât mai ordonat și nu pierdeți nopți, căci oda­tă dat peste cap, ciclul veghe-somn mai greu se re­face. Și relațiile de muncă pot deveni problematice.
VĂRSĂTORII fac bine dacă evită con­dusul în pe­rioada aceasta chiar și pen­tru de­pla­sările cotidiene, pentru că atât Mar­te, cât și Uranus au o reputație nu prea grozavă, fiind asociate cu incidente și ne­pre­văzut.

Semnele mutabile:

GEMENII
, prietenoși și adaptabili de fel, se pot certa aprig cu prietenii. Ba mai mult, pot atrage în conflict și persoana iubită. Dacă vedeți că partenerii dvs. de conversație se încing, schimbați subiectul.
FECIOARELE s-ar putea lansa într-o aventură pasională ascunsă, care poate fi descoperită brusc. Un alt scenariu poate fi legat de bani. Oricât de mult ar insista un prieten al dvs., nu vă băgați într-o afacere.
SĂGETĂTORII credeau că sunt intrați în linie dreaptă, din punct de vedere emo­țional, dar iată că apar tot felul de sur­pri­ze. Mulți dintre dvs. pot trăi sau inspira sentimente puternice altora.
PEȘTII trec printr-un proces subtil dar im­portant de ajustare a idealurilor și as­­pi­rațiilor. Nevoia de-a vă redefini identitatea se poate manifesta printr-o investiție masivă într-o nouă imagine, probabil una extravagantă. Mai grav e dacă vă lansați în speculații bănești.