"Datorită unui răspuns din revistă, m-am vindecat de mastoză fibrochistică"

Cititor Formula AS
Vă mulțumesc din tot sufletul și vă rămân profund recunoscătoare pentru articolele dvs. de sănătate.

Datorită unei rețete publicate la "Cititorii răspund", am reușit să mă vindec de mastoză fibrochistică, după un tratament medicamen­tos în­delung, de șase luni. Mulțumesc pe aceas­tă cale și autoarei rețetei - D-na Veronica V. din Sibiu, și pentru că do­resc ca și alte femei să beneficieze de ea, o transcriu încă o dată:
Rețetă pentru vindecarea mastozei fibrochistice
* 2 linguri de rădăcini de tătăneasă (așa cum se găsesc la Plafar) se fierb în 600 ml apă, la foc foarte mic, într-un vas acoperit cu un capac întors, pe care se pune ceva greu (o scrumieră).
* După 20-25 de minute de fierbere, se adaugă următoarele: frunză de nuc (o linguriță), coada-șoricelului (o linguriță), mușețel (o linguriță) și rostopască (o jumătate de linguriță). Totul se infu­zează 10-15 mi­nute, apoi se strecoară. Lichi­dul se îm­­parte în două: o ceașcă se bea seara și una dimi­neața, cu o oră înainte de masă. Cu plantele rămase de la prepararea in­fu­ziei se pun comprese pe sân.
* Cu o jumătate de oră înainte de masă, se con­su­mă morcov, țelină, păstârnac și rădă­cină de pă­trunjel crude (date pe răză­toare). Interzise: za­hărul, alcoolul, ca­feaua, prăjelile, tutunul.
* Se pun pe sân com­prese cu varză albă, zdro­bită.
* Tra­tamentul durează 40 de zile, timp în care e bine să citiți rugăciuni din Psal­tire, să vă rugați Maicii Domnului și să aveți cre­dință că totul se poate rezolva.
Doresc revistei "Formula AS" dăi­nui­re în veci. Nu uitați că multe vieți vi se datorează.

VIOLETA STAFIE - București