Sporiți eficiența produselor dvs. de frumusețe!

Redactia
- Cu câteva gesturi, accentuați binefacerile pentru obraz -

Încălziți-vă crema obișnuită de față
Înainte de a o aplica pe față, puneți doza de cremă pe care o folosiți în căușul palmei, apoi amestecați încetișor cu vârfurile dege­telor. Emul­sia va deveni mai moale și va dobândi aceeași temperatură cu cea a pielii.În felul acesta, ingredienții activi vor putea să pă­trun­dă imediat și în cantitate mai mare în piele. Filmul gras care apare de obicei deasupra pielii va fi mult mai puțin vizibil.

Răciți loțiunile tonice
Luați obiceiul bun de a pune în frigider, după fiecare întrebuințare, loțiunea de față pe care o folosiți sau spray-ul cu apă ter­mală. Frigul sporește eficiența în toate pri­vințele. Porii dilatați se adună mai bine, vinișoarele roșii dispar, tenul se trezește și pie­lea ușor lăsată își recapătă tonusul, dato­rită efectului rece.

Vârâți-vă mâinile în bandaje de plastic
După ce vă ungeți pe mâini cu un strat gros de cremă, vârâți-le în folii de plastic sau aluminiu și legați-le cu șireturi. Grație acestui zid ocluziv care dilată porii și împiedică evapo­rarea umidității, produsul va acționa în pro­fun­zi­me. După o singură apli­care, pro­cedeul eli­mină asprimile și pielea moar­tă, fortificând unghiile.

Diluați șamponul de păr
Din cauza compo­ziției lor în formă de gel, șam­poanele sunt în general greu de în­trebuințat, fără să se pună o doză prea mare. Rezultatul: părul ră­mâne moale sau tern, pen­tru că excesul de substanțe de întreținere se elimină dificil. Pen­tru a evita acest ne­ajuns, diluați o canti­tate mică într-o cană, cu puțină apă caldă, apoi răspândiți conți­nu­tul pe întreaga su­prafață a părului ume­zit. În felul acesta, cu o can­ti­tate mică de șam­pon veți obține imediat o spumă abundentă, care va spăla părul fără să-l agreseze și se va clăti foarte ușor.

Prelucrați demachiantul
Indiferent ce tip de demachiant preferați, uitați de aplicațiile rapide. În­călziți puțin produsul în căușul pal­mei pentru a face agenții deter­genți mai eficienți. După ce-l întin­deți pe față și gât, apăsați puternic cu pal­mele întinse, apoi dezlipiți-le. Impuri­tă­țile și celulele moarte cel mai bine fixate în piele se vor des­prinde prin acest sistem "ventuză", care amelio­rează și circulația cuta­nată.