Săptămâna 3-9 februarie

Tana Rosca
Dorința de distracție, de noi povești de dra­gos­te, de-a face ceva mai aventuros, se am­pli­fică în weekend, când Venus vine să-i țină com­pa­nie unui Marte în Berbec, zodie pe care o stă­pâ­nește singur-singurel și în care dă tonul. Venus îndulcește pasiunea marțiană, cu toate astea, ni­mic nu se întâmplă cu jumătate de măsură. Do­rința de mișcare e mare, fie că e vorba de dans sau sport. De marți, Jupiter intră în miș­care re­tro­gra­dă, ceea ce ne obligă să reconsi­derăm, mă­car în parte, planurile ambițioase, urzite din sep­tem­brie, anul trecut. Comunicativul Mercur intră miercuri în Vărsător, de unde ne trimite o su­me­denie de idei îndrăznețe, care trebuie însă triate.

Semnele cardinale:

BERBECII,
mai plini de viață ca ori­când, pun totul în mișcare în jurul lor, în weekend. Dar ar fi o idee bună să nu-i cereți partenerului să țină pasul cu dvs., căci n-are cum. Se pote chiar să se resimtă. Îi lăsați răgaz să se replieze, căci de joi veți avea treabă cu prietenii.
RACII pasionați de un proiect creativ se pot decide să se dedice carierei. Cel mai probabil, cu folos. Cei din familie v-ar putea reproșa însă, de marți încolo, că nu le oferiți suficient timp. Miercuri începe o perioadă bună pentru investiții și angajamente con­trac­tuale.
BALANȚELE, amețite de ritmul de via­ță impus de partener, la sfârșitul săp­tă­mânii, se pot hotărî, de marți, să o ia mai încet. Aveți nevoie să vă revizuiți viața personală. Comunicarea cu prietenii din străinătate sau chiar călătoriile într-acolo devin importante.
CAPRICORNII care optează pentru un weekend în familie nu vor regreta. În­cepând de marți, anumite proiecte pro­fesionale ar trebui puse sub lupă, pentru a le ve­ri­fica fezabilitatea. De miercuri, vă reușesc chestiunile bănești.

Semnele fixe:

TAURII
mai scapă de starea de stres și agitație de la sfârșitul lui ianuarie. V-ar prii un final de săptămână liniștit, petrecut acasă sau cu familia. De marți ar fi bine să aduceți unele corecții relațiilor de muncă. Aceste ajustări vor îmbunătăți și comunicarea cu șefii.
LEII care au ocazia unei apariții pu­bli­ce în weekend ar putea face o im­pre­sie puternică celor cu care interac­țio­nea­ză. Cei cu aptitudini artistice pot fi descoperiți. De marți vă puteți lămuri în privința unor prieteni. De miercuri, comunicarea cu partenerul se îmbună­tă­țeș­te.
SCORPIONII au parte de un parte­ner emoțional la finele săptămânii. Cu sănătatea stați bine, energia e puternică dar bine temperată. Vă mai pierdeți din optimism, de marți încolo. Comunicarea cu familia și pro­ble­mele casnice se rezolvă ușor și bine, de miercuri.
VĂRSĂTORII sunt prinși cu ches­tiuni casnice, pe final de săptămână. Pe de altă parte, amicii insistă să ieșiți cu ei, iar propunerile sunt tentante. Unele pla­nuri legate de străinătate se cer reconsiderate. Mercur vă vizitează de miercuri, optimizându-vă comunicarea.

Semnele mutabile:

GEMENII
sunt mai liniștiți ca de obi­cei, la sfârșit de săptămână. Va fi totuși dificil să rezistați invitațiilor prietenilor. Începeți să priviți mai realist povestea dvs. de dragoste, de marți încolo. La studii sau călătorii vă ajută însuși Mercur, de miercuri.
FECIOARELE sunt supuse tentațiilor pe final de săptămână. Unii dintre dvs. se pot aventura în mai multe direcții. Va­rian­ta ar fi un câștig norocos sau o afa­cere ins­pi­rată. Dar luați-o încet cu chel­tu­ielile. Relațiile de muncă se îmbunătățesc de miercuri.
SĂGETĂTORII fac față mai bine soli­ci­tărilor familiale. Străduiți-vă să fina­li­zați tranzacțiile bănești și semnăturile pe contracte, până marți. După aceea, viața cotidiană intră într-un ritm accelerat.
PEȘTII n-ar trebui să stea în casă, la sfârșitul săptămânii. Cel mai bine v-ați simți mergând în vizită la o rudă sau poate un vecin. De acum, vă puteți drege și cu banii. Feriți-vă doar să vă asociați cu persoane bârfitoare.