Săptămâna 20-26 ianuarie

Tana Rosca
Cum Soarele tocmai a intrat în zodia Văr­sătorului, le dorim tuturor celor născuți sub acest semn "La mulți ani!". Soarta ne ajută, la începutul acestui interval, să vorbim cum tre­buie și cu cine trebuie în privința carierei noas­tre. Oamenii pe care-i întâlnim, aparent din în­tâm­plare, pot ajunge să joace un rol important în viața noastră. În unele cazuri, se pot găsi so­luții aproape miraculoase pentru probleme de să­nătate. Ro­man­tismul și pasiunea își dau mâna sub influența conjuncției Venus-Marte în Pești, iar semnele de apă (Rac, Scorpion și Pești) și cele de pământ (Ta­ur, Fecioară și Capricorn), mai ales, pot începe o re­lație sau pot reaprinde focul în relațiile stabile. Doar joi poate interveni o oarecare răceală.

Semnele cardinale:

BERBECII
, arțăgoși la în­ceputul week­end-ului, devin tot mai concilianți și mai protectori față de ființele neajutorate. Unii pot începe o relație ascunsă cu cineva care se poate transforma, în timp, într-un dușman. O aso­cie­re profesională funcționează tot mai bine.
RACII trec printr-un proces de reor­ga­nizare interioară, în primul rând a pri­o­rităților emoționale, familiale și casnice. Doriți să călătoriți către o destinație ie­șită din comun, să trăiți aventuri, să cunoașteți personaje exotice. Dar o părticică din dvs. nu vrea să plece de-acasă.
BALANȚELE care au flirtat cu un co­la­bo­rator constată că lucrurile progresează rapid. Altele pot descoperi o soluție pen­tru o problemă de sănătate. În familie, anu­mi­te chestiuni se aranjează ca prin farmec.
CAPRICORNII reușesc să-și formuleze cu claritate și onestitate convingerile, și în felul acesta, au multe de câștigat. E po­si­bil să vă îndrăgostiți. Un proiect finan­ciar poate începe în forță.

Semnele fixe:

TAURII
se simt bine în viața lor, unde multe se așează ca prin farmec în pri­vința iubirii, a copiilor sau a creativității artis­ti­ce. Dacă aducem în discuție o iubire, poate fi vorba despre cineva cunoscut prin intermediul prietenilor ori o prietenie poate deveni un amor.
LEII care constată că relația de iu­bi­re a început să funcționeze așa cum tre­buie se pot decide să se mute împreună cu persoana respectivă sau chiar să se căsătorească. Mai ales că, și din punct de vedere bănesc și profesional, situația arată bine.
SCORPIONII au de ales între mai multe persoane de care se simt atrași. Și mai pot apărea și altele. Vă vine greu să alegeți, iar pentru o triere corectă, ar trebui să cereți sfatul prietenilor, care au o reprezentare mai obiec­tivă decât a dvs. și sfaturi bune de oferit.
VĂRSĂTORII primesc un bine­ve­nit influx de energie, odată cu intrarea Soa­relui în semnul lor. Anumite infor­ma­ții privilegiate, pe care e posibil să le aflați, vă pot da o idee în ce direcție să investiți niște bani. Dar și veniturile dvs. salariale au șanse să crească.

Semnele mutabile:

GEMENII
ar putea porni la drum, și încă unul îndepărtat, eventual la invitația unui prieten din străinătate. Partenerul de cuplu ori de afaceri vă poate fi de folos în fina­li­za­rea unui proiect de grup. Cei care-și doresc un co­pil l-ar putea concepe acum.
FECIOARELE ar trebui să se lase pe mâ­na destinului. Încercând să con­trolați lucrurile, nu aveți decât de pierdut. Aveți încredere în sentimentele dvs., în crea­ti­vitatea dvs., în copiii dvs. Față de partenerul de cu­plu ori de afaceri ar fi bine să fiți puțin reținuți.
SĂGETĂTORII, flancați de două pla­nete prietenoase, marele benefic Jupiter și inventivul Uranus, pot să pună la punct o sumedenie de chestiuni. Persoane influente își pot da seama de potențialul dvs. O problemă financiară se rezolvă, iar în familie e o atmosferă plăcută.
PEȘTII se echilibrează ca urmare a con­juncției Marte-Venus în semnul lor. Sun­teți mai puțin dezorientați, iar discuțiile cu prietenii dvs. contribuie la clarificările de care aveți atâta nevoie, mai ales pe plan profesional.