Săptămâna 12-18 ianuarie

Tana Rosca
Prima Lună plină a anului tocmai s-a pro­dus, în semnul Racului, adâncindu-ne sen­timentele care ne leagă de familie, tradiție, locuri care ne-au marcat. În continuarea inter­valului e bine să trecem la consolidarea stării de să­nătate, mai ales a sistemului imun. Și ches­tiu­nile casnice pot fi organizate cu eficiență. Mercur reintră în Capricorn, permințându-ne să purtăm discuții constructive legate de carieră. Luni și marți, de­pla­sările pot fi însoțite de riscuri, pot apărea in­somnii sau ne putem trezi obiectul unor intrigi. Miercuri, în schimb, destinul conspiră parcă să ne rezolve probleme legate de sănătate, de autorități sau privind afirmarea noastră în lume.

Semnele cardinale:

BERBECII se pot simți cumva îngrădiți de problemele casnice ori familiale, mai ales acum, când se deschid niște pers­pec­tive profesionale, dar e un moment bun pentru a le rezolva. O problemă de sănătate poate fi înlăturată ca prin minune.
RACILOR, Luna plină le-a provocat stări puternic emoționale, unele con­tra­dic­torii. E important să nu acționați sub impulsul lor. Comunicarea cu partenerul se restabilește. Atenție sporită la volan, luni și marți. Miercuri puteți avea o întâlnire predestinată.
BALANȚELE s-ar putea să se găsească în mijlocul unor conflicte generate de e­mo­țiile puternice ale Lunii noi. Feriți-vă de poziția de mediator. Energia vă e ne­ce­­sară pentru a descâlci probleme profesionale com­plexe. Miercuri puteți scăpa de un dușman ascuns.
CAPRICORNII au fost mai degrabă agasați decât înduioșați de ieșirile emo­țio­nale ale partenerului, pe Lună plină. Reușiți însă să puneți lucrurile la punct, comunicând clar. Comunicarea e mai slabă luni și marți.

Semnele fixe:

TAURII ar putea avea nevoie să facă puțină ordine în anturaj, după Luna plină. Aveți timp să cerneți relațiile până pe 28. Luni și marți sunt zilele în care acest proces poate duce la certuri. Miercuri însă vă puteți îndrăgosti profund.
LEII s-ar putea simți singuri în weekend, poate în urma unor altercații în familie. Nici cu să­nă­tatea nu stați grozav, feriți-vă de infecții. Luni și marți aveți tendința de-a lua decizii de afaceri impulsiv, miercuri însă se poate ivi o mare ocazie.
SCORPIONII își doresc o schim­ba­re de peisaj, pornind într-o călătorie sau mergând la spectacole. Aveți cu cine, căci cei apropiați vă invită peste tot. În amor pot fi probleme, luni și marți, probabil din pricina ba­nilor. Prietenii vă pot face o surpriză, miercuri.
VĂRSĂTORII cu probleme de sto­mac pot să schimbe cu succes regimul alimentar, iar situația se va stabiliza. Dacă vă țineți în frâu nerăbdarea luni și miercuri, puteți găsi o soluție excelentă pentru o afacere sau o investiție.

Semnele mutabile:

GEMENII care cred că au finalizat un proiect bănesc, legat probabil de casă sau de familie, s-ar putea să mai aibă de lucru. Miercuri de-abia e posibil să găsiți soluția optimă pentru afaceri. Luni și marți însă vă puteți certa cu familia.
FECIOARELE au nevoie de răbdare, în weekend, cu femeile din cercul lor de prieteni. Înțelegerea dvs. va fi răsplătită. Starea de spirit în cuplu, dar și în familie e în­căr­cată, iar luni și marți pot sări scântei.
SĂGETĂTORILOR le vine greu să țină sub control tensiunile din familie, mai ales luni și marți. Mult mai bine stau lucrurile în privința banilor, unde puteți negocia cu succes și semna contracte avantajoase. Miercuri nu e exclusă o promovare profesională.
PEȘTII care și-au declarat sentimentele de dragoste pe Lună plină se străduiesc să-și găsească rolul potrivit în relație - și nu e ușor. Mai greu încă este în cuplurile stabile, mai ales luni și marți, când și solicitările pro­fe­sionale pot fi mari.