Săptămâna 25 noiembrie - 1 decembrie

Tana Rosca
Se anunță un final de săptămână plin de intensitate emo­țională. Aceasta se poate manifesta sub forma unor trăiri extrem de profunde în dragoste. Ar trebui să ne străduim însă să evităm latura obsesivă sau nevoia de control ce poate decurge din conjuncția Venus-Pluton. Pentru alții, acest aspect poate coin­cide cu o afacere de mari proporții, dar însoțită și de un anumit factor de risc. Luna nouă, care se produce în Săgetător în după-amiaza zilei de marți, ne poate fi de folos dacă ne decidem să ne dez­bărăm de exagerări, fie ele alimentare sau compor­tamentale. De altfel, cele legate de un stil de viață nesănătos se vor face rapid resimțite pe plan fizic, ceea ce va fi un stimulent în plus. Trigonul dintre Marte în Vărsător și Jupiter în Balanță este considerat un aspect norocos, mai ales pentru cei care au încredere în forțele lor și nu se tem să acționeze în forță.

Semnele cardinale:

BERBECII
reușesc cu ușurință să-și convingă prietenii să participe la proiectele lor. Puteți fi ajutați și de un expert sau un asociat priceput. Încercați însă să nu veniți cu idei noi în mijlocul unui proces în plină desfășurare. În preajma Lunii noi n-ar fi tocmai bine să călătoriți.
RACII ar trebui să fie atenți la semnalele pe care li le transmite organismul, înainte de Luna nouă. Riscați să le treceți cu vederea, deoarece în weekend partenerul vă poate provoca emoții puternice, probabil plăcute. Poate apărea și o ocazie interesantă de investiție.
BALANȚELE care se consultă cu familia pot găsi o so­luție rentabilă de-a se folosi de o resursă comună - s-ar pu­tea să fei vorba de o moștenire. Pe Lună nouă nu v-am sfătui să ieșiți cu amicii. Ați putea folosi timpul mai bine, anga­jându-vă într-un proiect creativ.
CAPRICORNII trăiesc totul cu o acuitate aparte, la sfârșitul săptămânii. O parte a ființei dvs. dorește să rămână ascunsă, e temătoare, cealaltă dorește să se avânte plină de îndrăzneală. Folosiți Luna nouă pentru a lăsa nesiguranța în urmă.

Semnele fixe:

TAURII
fac bine dacă țin cont de zicala potrivit căreia iadul este pavat cu intenții bune. Dacă planurile dvs. impor­tante nu sunt susținute de motivații altruiste, aduceți schim­bări. După Luna nouă puteți începe o nouă afacere pe bazele uneia mai vechi.
LEII au nevoie de multă stăpânire de sine, pentru a nu reacționa subiectiv față de colegi. E drept că vă doriți să realizați împreună ceva măreț, dar planul vă reușește mai bine dacă vă păstrați obiectivitatea. Ar fi bine să reduceți din distracții.
SCORPIONII pun la punct chestiuni legate de casă și familie, poate cu ajutorul discret al unei persoane de încre­dere. La o ieșire cu amicii puteți face o pasiune. De marți se poate ivi o nouă sursă de bani.
VĂRSĂTORII, energici și hotărâți, cu Marte în zodia lor se pot decide să urmeze noi studii, să călătorească sau să se afirme public. Unii dintre inamicii dvs. ascunși uită de dușmănie și încep să vă susțină. Dvs. vă puteți decide, de marți, să renunțați la unele prietenii.

Semnele mutabile:

GEMENII
au posibilitatea de-a intra în niște afaceri de anvergură, dar cu ceva chichițe legale, la finele săptămânii. Aveți grijă ce obligații vă revin prin acte. Atrageți simpatie și aveți noroc în dragoste dacă sunteți burlaci. În cupluri, marțea poate fi grea.
FECIOARELE, sub influența con­juncției Venus-Pluton, pot intra într-o poveste amo­roasă complexă. Riscul bine calculat vă poate aduce noroc la bani. După ziua de marți vă puteți apuca de schimbări prin casă sau în relațiile familiale.
SĂGETĂTORII, impulsionați de conjuncția Venus-Pluton, pot dedica sfârșitul de săptămână unor discuții de afaceri. Dar de abia după Luna nouă de marți veți simți dacă acesta e cu adevărat noul început pe care-l așteptați.
PEȘTII continuă să fie nesiguri asupra viitorului lor, mai ales în sfera profesională. Vorbiți și cu prietenii. Ei văd situația dvs. într-o lumină mai bună. Porniți cu curaj la drum după Luna nouă de marți.