"Cu ceaiul doamnei Georgeta Stanciu m-am vindecat de ciroză hepatică"

Cititor Formula AS
Vă scriu aceste rânduri pentru a mulțumi doamnei Georgeta Stanciu din comuna Măgurele, județul Prahova, o vindecătoare cu plante, căreia i s-au luat mai multe interviuri în revista "Formula AS".

Am fost diagnosticat cu ciroză hepatică, în urmă cu cinci ani. Am luat tratamentul prescris de medici, dar boala avansa, ficatul se fibroza din ce în ce mai mult. Am luat și medicamente trimise din străinătate, care m-au costat foarte mult, și degeaba. Slăbisem mult, nu mai aveam putere și, psihic, eram la pământ. Soția mea nu putea să accepte că mă va pierde și a început să caute tratamente naturiste. A găsit în paginile "Formulei AS" un articol despre Georgeta Stanciu, care avea un tratament naturist pentru ficat. La insistențele soției, ne-am dus personal să îl luăm, pentru că eu nu mai credeam în nimic. După câteva zile, mă simțeam mai bine, mai energic, și mi-am revenit și psihic, începând să am speranța că mă vindec. După două tratamente de câte două săptămâni, cu pauză de trei săptămâni între ele, m-am dus la analize. Fibroza dispăruse și analizele erau mult mai bune. Acum, după un an de zile, poftesc, așa cum o făceam înainte să mă îmbolnăvesc.
Aș dori ca prin revista dumneavoastră să afle și alți bolnavi care sunt în impas, așa cum am fost eu, despre acest tratament.
Pe d-na Georgeta Stanciu o puteți găsi la tel. 0244/21.75.06, 0764/90.16.69.
Vă mulțumesc și dvs., celor de la "Formula AS", că faceți o treabă minunată. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu stimă și respect,

VASILE - Ploiești