Săptămâna 11-17 noiembrie

Tana Rosca
Sfârșitul de săptămână vine însoțit de două schimbări de ștafetă: Mercur se mută din Scorpion în Săgetător, deci vom fi mai puțin in­teresați de afaceri și vom simți nevoia să că­lă­torim, să abordăm discuții filozofice sau să stu­diem. Mi­cul benefic Venus părăsește Săgetă­to­rul și intră în Capricorn, de unde ne imprimă un compor­ta­ment conservator și ne îmbună­tă­țește relațiile cu per­soanele sus-puse. Luna plină din Taur (unde este în exaltare) se întâmplă în după-amiaza zilei de luni. Ea poate coincide cu rezolvarea fericită a unor chestiuni legate de casă sau familie.

Semnele cardinale:

BERBECII
sunt puternic prinși de activități sociale, sub influența lui Marte în Vărsător. S-ar putea de aceea să aveți de vorbit publicului sau să călătoriți. Venus vă ajută să vă îmbunătățiți relațiile cu șefii, în timp ce Luna plină poate contribui la rotunjirea veniturilor dvs.
RACILOR le vin multe idei la serviciu, unde ritmul de muncă devine alert. Aten­ție la detalii. Venus în Capricorn aduce căldură și tandrețe în cuplu. Faceți-vă program cu prietenii, marți, căci Luna plină în Taur vă promite ore plăcute sau oferta unei colaborări.
BALANȚELE singure riscă să se în­dră­gostească weekend-ul acesta, în special cele născute în primul decan al zodiei. Pro­gramul zilnic poate fi plăcut, dar în­cărcat. Venus în Capricorn vine să adâncească le­găturile de familie. Luna plină promite o afacere sau o aventură.
CAPRICORNII se vor însenina sub in­fluența micului benefic Venus, care intră sâmbătă la ei, stând până pe 8 decembrie. Vă poate merge atât de bine încât să tre­ziți bârfe. Luna plină de luni poate coincide cu declararea unor sentimente.

Semnele fixe:

TAURII se concentrează din ce în ce mai mult asupra carierei, dar n-ar trebui să-și arate prea mult ambiția. De sâmbătă, puteți să vă ocupați de afaceri - merită, chiar dacă e week­end. Venus vă trezește dorul de ducă. Luna plină în semnul dvs. vă poate împlini emoțional.
LEII pot constata că, sub influența lui Mercur, sunt interesați de mai multe persoane. De sâmbătă, frumoasa Venus face ca orice îngrijire, cosmetică sau corporală, să dea rezultate grozave. Luna plină de luni poate coincide cu încheierea cu succes a unui proiect profesional.
SCORPIONII care ies la sfârșitul săptămânii cu amicii pot cunoaște o per­soană care să le trezească o veritabilă pasiune. S-ar putea să vă declarați sen­timentele chiar înaintea Lunii pline de luni. Și în cu­plurile stabile e bine, iar Mercur vă ajută în in­ves­tiții.
VĂRSĂTORII stau cu piciorul pe pedala de accelerație, vor să facă o sută de lucruri deodată. Ar fi o idee bună să îi implicați și pe prieteni în planurile dvs., s-ar dovedi eficienți. Dacă vreun prieten vă cere o favoare, nu ezitați s-o faceți.

Semnele mutabile:

GEMENII
ar avea de profitat de pe ur­ma discuțiilor cu partenerul de cuplu sau de afaceri, mai ales de sâmbătă încolo. Ascultați ce are acesta de spus și se poate fie să vă investiți în mod inteligent resursele, fie să atrageți un nou asociat. Luni ar fi bine să vă odihniți.
FECIOARELE care aleg să se apuce de reparat prin casă sau să se ocupe de edu­cația odraslelor pot avea un bun început în acest sens, sâmbătă. Nicio grijă, veți găsi timp și de distracție sau de dragoste. Luni puteți trezi ad­mirația multora, prin cunoștințele dvs.
SĂGETĂTORII devin co­municativi, sâmbătă, când Mercur intră în semnul lor. Venus în Capricorn pune umărul la con­so­lidarea situației dvs. bănești. Luna plină de luni vă sprijină la serviciu.
PEȘTII comunică din ce în ce mai pro­ductiv cu șefii sau persoanele în autoritate, de care depinde reușita lor. Vă destindeți și vă distrați de minune în compania prietenilor dvs. Ieșiți undeva luni după-amiază, cu amicii, că Lu­na plină asigură o atmosferă plăcută.