Cura cu miere și lămâie

Cititor Formula AS
Vă propun o cură de slăbire cu lămâie, pe care, dacă o veți ur­ma, cu siguranță veți obține re­zul­tatele dorite. (Se slăbește 1 kg pe zi.) Cura se ține 7-10 zile.

Program: 12 linguri suc de lămâie se ames­tecă cu 6 linguri miere de al­bine, cu un praf de piper și 2 litri infuzie de flori de soc (sau arțar). Întreaga cantita­te se bea împăr­­țită în mod egal pe durata în­tregii zile (10 pahare, 5 dimineața și 5 du­pă-amiaza). Pen­tru ca slă­birea să se ac­­ce­lereze, beți în plus 2 litri de apă minerală sau apă plată ori ceaiuri de plante fără zahăr. Pentru a elibera intestinele și a le curăța, în pri­mele două zile beți câte un pahar de sare amară. Se pun 2 linguri de sa­re amară la un pahar de apă stă­tută. Se bea de pre­ferință dimineața, înghițitură cu în­ghi­țitură.
Sfârșitul dietei: după zilele de dietă cu suc de lămâie, se începe hrăni­rea cu ali­mente so­lide. În primele două zile, se vor bea multe pahare de suc de porto­cale. În ziua a treia, dimineața se bea suc de por­to­cale, iar la prânz se con­sumă doar fructe. Seara, fruc­te sau salată de cru­di­tăți. După ziua a patra se poa­te mânca normal, dar fă­ră pră­jeli, grăsimi și dulciuri în exces.
IULIA - Dej, jud. Cluj