Săptămâna 4-10 noiembrie

Tana Rosca
Planetele din Scorpion ne ascut simțul afa­ce­rilor și e o perioadă potrivită și pentru sem­narea contractelor. Venus și Saturn în Să­ge­tător favorizează studiile și călătoriile în străină­ta­te, care în anumite cazuri pot îmbrăca și un ca­racter romantic. Marile decizii, în special cele de ordin profesional, sunt de luat până pe 8, căci după aceea, Marte pleacă din Capricorn în Văr­să­tor. Aici e preocupat de relațiile de prietenie, ac­tivi­tă­țile de grup și punerea în circuit a unor idei ori­­ginale.

Semnele cardinale:

BERBECII
care-și invită partenerul de cuplu ori de afaceri într-o excursie sau la un eveniment cultural vor putea consolida în mod semnificativ relația. E bine să luați deciziile mari pentru carieră până miercuri. Ulterior, prioritare vor deveni relațiile sociale.
RACII se pot consulta cu familia asupra unui nou stil de viață mai sănătos, dar și în privința relațiilor de muncă. Poveștile de dragoste sunt antrenante, vă distrați de minune împreună. De joi încolo vă poate veni o idee inedită de afaceri ori puteți avea o revelație.
BALANȚELOR li se înfrumusețează viața cotidiană. Vă întâlniți cu prieteni vechi și noi cu care vă simțiți bine. Puteți să vă di­versificați sursele de câștig, poate prin in­termediul vreunui coleg de serviciu. Începând de joi, Balanțele singure se pot întâlni cu dragostea.
CAPRICORNII se pot simți mai puțin sin­guri dacă-și destăinuie temerile pri­etenilor. Unii vă pot îndemna să participați la o acțiune caritabilă. E o idee bună. Marte vă inspiră să luați hotărâri pe plan personal, iar de joi vă dă curaj în privința deciziilor bănești.

Semnele fixe:

TAURII
se înțeleg bine cu partenerul de cuplu, to­tuși s-ar putea să fie tentați de o aventură. Taurii sin­guri, care încep o re­lație, se pot aștepta să devină se­rioasă. Sau poate fi vorba despre o afacere bună care se pune pe picioare. De joi, energia gravitează către carieră.
LEII care se concentrează asupra ches­tiunilor familiale sau gospodărești au spor pe ambele fronturi. În dragoste faceți față mai ușor responsabilităților. Partenerul de cuplu ori afa­ceri vrea să ia inițiativa începând de joi și ar fi bine să-l lăsați măcar puțin.
SCORPIONII comunică bine, ceea ce le oferă posibilitatea de-a închide niște răni încă dureroase, din trecut. Situația dvs. financiară continuă treptat să se îmbunătățească. Cu cei din familie apare riscul să vă certați, de joi. Nici să meșteriți prin casă nu v-am recomanda.
VĂRSĂTORII care discută cu șefii po­si­bilitățile lor de promovare se pot alege cu un adevărat plan pe care merită să-l ur­me­ze. Relațiile de prietenie se adâncesc, vă dați sea­ma câte vă leagă. Marte intră joi în semnul dvs. și vă pune în valoare originalitatea și simțul so­cial.

Semnele mutabile:

GEMENII
se relaxează, deoarece parte­ne­rul lor de cuplu ori de afaceri începe să iasă din carapace și să se poarte mai frumos. Ritmul de muncă e alert, dar comunicarea cu colaboratorii dvs. merge bine. Un drum sau un examen vă poate lua pe neașteptate, de joi încolo.
FECIOARELE ar trebui să fie în con­tinuare atente la semnele mici, dar precise, pe care destinul le aduce în cale. Le puteți lă­muri în discuțiile cu cei din anturaj, care se anunță numeroase. Momentele petrecute în familie sunt plă­cute, dar cele cu colegii se pot tensiona de joi.
SĂGETĂTORII beneficiază încă de pre­zen­ța amabilei Venus în semnul lor, care le ușu­rează numeroasele responsabilități ac­tuale. Aveți însă niscaiva dușmani nedeclarați, care vă pândesc, din umbră, greșelile. Începând de joi, rit­mul vieții dvs. cotidiene poate deveni amețitor.
PEȘTII care au examene sau au treabă, sub o formă sau alta, cu străinătatea, se con­cen­trează și fac totul ca la carte. Șefii vă apre­cia­ză mai mult munca, ceea ce vă încurajează, dar nu prea mult. Inamicii dvs. din culise pot deveni foarte activi, de joi încolo.