Un tratament eficient pentru nevralgia de trigemen

Cititor Formula AS
Este inadmisibil ca nevralgia de trigemen, cam­pi­oana durerilor, să nu fie tratată decât cu medica­mente pentru epilepsie.

Poate că or fi de vină și une­le intervenții dentare, dar asta nu-i suficient. De doi ani sufăr de această nevralgie și nu am găsit nicăieri informații complete. Nu știe nimeni de unde apare. Dar iată că, trăind în Germania, am avut șansa să cunosc o doctoriță româncă stabilită aici, Ofelia Grath. Ea mi-a spus că suferința mea de colică biliară poate produce și nevralgia de trigemen. Așa este. Am eliminat pietrele de la fiere printr-un trata­ment naturist (îl găsiți pe http://www.rapcea.ro/ 2012/12/19/reteta-completa-de-eliminare-a-pietrelor-de-la-bila), iar nevralgia s-a calmat. Așa am ajuns să-i dau drep­tate doamnei doctor Ofelia Grath, ex­perimentând pe propriul meu corp.
Este foarte important să vă informați cititorii că nevralgia poate avea o corespondență precisă cu unul din organele interne de pe acea parte a corpului unde apare și ea (obrazul drept și fierea, sau cel stâng, cu pancreasul).
Așadar, tratați organele interne, dragi cititori, și nu vă sinucideți din cauza acestei dureri atroce, cum este nevralgia de trigemen (un curent de 220 volți și o mie de ace care înțeapă).
Vă doresc multă sănătate.

CATRINA LUDWIG - Germania