Super-siluetă cu frunze de zmeur

Cititor Formula AS
Fiind o adeptă a naturismului, m-am decis să vă scriu o rețetă pen­tru slăbit pe bază de plante și care dă rezultate nesperate.

Într-un articol publicat de o revistă de diete, un medic britanic, Martin Thoresby, scrie: "Frun­zele de zmeur sunt printre cele mai eficace remedii care vă ajută să vă re­găsiți sau să vă păs­trați o siluetă fru­moasă. S-a aflat acum câtăva vreme - spune el - că în Japonia, fete­lor care ur­mau un pro­gram de slăbire li se dădea în fie­care zi o infuzie de frunze de zmeur și se zice că, după o lună, re­zultatele erau mi­ra­cu­loase".
Thoresby mai adaugă: "Am avut oca­zia să lucrez cu o tâ­nără care avea o siluetă superbă. Se­cre­­tul ei era că bea de trei ori pe zi, între mese, o infuzie din frunze de zmeur și făcea acest lucru chiar și la serviciu. Re­gimul de mai sus, com­binat cu doi kilometri de mers pe jos în fiecare zi, au făcut-o să câștige, la 39 de ani, un concurs de fru­musețe un­de, printre cele 100 de candidate, erau multe care păreau că vor învinge detașat".
Acest regim de slă­bire este cât se poate de ieftin și la în­de­mâna ori­cui. Vă doresc succes!
ELENA PARIȘ - Ploiești