Săptămâna 19-25 august

Tana Rosca
Urmările plăcute ale eclipsei prietenoase de lună con­tinuă să se facă simțite în relațiile noas­tre de orice fel, dar în mod special în cele de pri­e­tenie. De aceea ar fi bine să acordăm timp ami­cilor noștri și să participăm la acțiunile de grup inițiate în cercul nostru de prieteni. Mai pu­țin simpatică este conjuncția celor doi malefici, Marte și Saturn, din Săgetător, pe care o vom simți acut de marți pâ­nă joi. Depinde însă de noi, dacă acestea vor fi zile marcate de frustrare, de con­flicte sau chiar de ac­ci­dentări (sunt vizate oasele, îndeosebi ge­nun­chii și zona capului) sau dacă, înhămându-ne la munci care cer un efort susținut, constant, putem face mari progrese în rezolvarea unor probleme im­portante. Soarele intră luni în Fecioară și aduce nu­mărul planetelor aflate aici la patru. Celelalte sunt cei doi doi benefici, Venus și Jupiter, precum și Mercur. Împreună, ne pot ajuta să ne îmbună­tă­țim stilul de viață și să lucrăm în armonie cu colaboratorii sau colegii noștri.

Semnele cardinale:

BERBECII
care întreprind călătorii în stră­inătate ar trebui să fie cât se poate de atenți, mai ales dacă fac drumul cu mașina și conduc. Fiți la fel de atenți să aveți toate do­cu­men­tele necesare asupra dvs. La serviciu funcționați ex­ce­lent în echipă.
RACII intră într-un ritm trepidant, dar plăcut al vieții cotidiene. Vă intersectați cu multă lume și puteți întâlni oameni care să vă inspire sau să vă arate bunăvoință. În­tâmpinați greutăți în deciziile legate de o afacere sau o le­gătură pasională.
BALANȚELE au nevoie de mare atenție în interacțiunile lor sociale. Conflicte se pot isca din mai nimic, până și cu prietenii dvs. cei mai vechi. Pentru unii dintre dvs. poate începe o relație frumoasă de dragoste. Fără știrea dvs., vi se pot pregăti lucruri bune.
CAPRICORNII trec printr-o perioadă de stingere a unor datorii karmice, care se poate manifesta inclusiv la nivelul sănătății fizice. Evitați pe cât puteți eforturile, mai ales de marți încolo, și țineți-vă departe de conflicte. Astfel veți înregistra o creștere a prestigiului.

Semnele fixe:

TAURII
se găsesc în fața unei hotărâri îndrăznețe, dar riscante, privind o investiție financiară sau emoțională. În cel de-al doilea caz, legătura va trebui ținută, măcar o vreme, ascunsă. Alți Tauri se vor bucura din plin de povestea de dragoste pe care o trăiesc deja.
LEII sunt tot mai aproape de a lua o de­ci­zie fără echivoc în privința relației. Cei aflați într-o relație stabilă simt mai profund legătura. Unii dintre dvs. pot schimba di­rec­ția edu­ca­ției copilului lor. Pot interveni schim­bări pozitive ma­jore legate de veniturile dvs.
SCORPIONII se bucură de armo­ni­za­rea legăturilor familiale. De marți începând puteți să vă implicați într-un proiect care se va dovedi productiv dacă vă apucați să lucrați deja cu seriozitate și fără grabă la el. Amicii cu care vă vedeți în perioada asta vă influențează pozitiv.
VĂRSĂTORII se împrietenesc tot mai mult cu latura lor emoțională, după eclipsa de Lună din zodia lor. Veți avea nevoie de această finețe de percepție pentru a evita tensiunile cu unii dintre prieteni. Investițiile dvs. se pot dovedi mai rodnice decât ați fi sperat.

Semnele mutabile:

GEMENII
care au evitat cu o săptămână în urmă ruperea unei relații de cuplu sau de aso­ciere pot reveni asupra acestei decizii, începând de marți. Cei din familie vă sunt alături, la fel și rudele prin alianță și prietenii.
FECIOARELE îi au alături nu numai pe Mercur, guvernatorul zodiei lor, ci și pe am­bii benefici, Venus și Jupiter. Luni, aces­tora li se mai alătură și soarele, deci cine vă poate sta împotrivă? Pentru a avea liniște pe toate fronturile, trebuie doar să respectați autoritatea șefilor.
SĂGETĂTORII, mai ales cei născuți în primul decan al zodiei, au avut de luptat în ultimele săptămâni cu ambii malefici, Mar­te și Saturn, în semnul lor. Acum, cei doi pot conveni că trebuie să se concentreze împreună asupra unui obiectiv major, pe termen lung.
PEȘTII dispută ultima rundă dintr-un meci ce se desfășoară în familie de mai bine de un an. Miza o constituie autoritatea deci­zională. Cu puțină diplomație, e posibil să vă împăcați cu principalul dvs. oponent. Viața de cu­plu se anunță plăcută.