Săptămâna 8-14 iulie

Tana Rosca
Soarele, Mercur și Venus s-au strâns în zodia Racului, trezindu-ne, pe lângă nevoia de-a petrece mai mult timp cu cei din familie, și pe cea de-a ne ocupa mai mult de casă. Alții pot face ame­na­jări, altora petrecerile organizate acasă le reu­șesc de minune, în special dacă le programează în­tre 8 și 11. Dreptunghiul mistic ne cere să ne va­lo­rificăm cunoștințele, să găsim un mod de-a le pune în practică. Marți, romantica Venus trece în Leu, aprinzând focurile inimii, ampli­fi­când creativi­ta­tea și dorința de joc și distracție. În același timp, ne îndeamnă către risipă. Poate să ne atragă și simpatia sau chiar anumite favoruri din partea unor persoane influente. Mercur intră la rândul său în Leu, miercuri, timp potrivit să ne ocupăm de copii sau să practicăm elegantele spor­turi mercu­riene: tenis, biliard, golf. Dorința de-a flirta se intensifică, și nu e exclus să dăm atenție mai mult decât unei singure persoane. Folosim cuvinte mai expresive și găsim mijloace inspirate de a-i face pe ceilalți să înțeleagă - perioadă pro­pice pentru a face educație.

Semnele cardinale:

BERBECII se străduiesc să pună la punct niște chestiuni financiare. Reușiți, cu con­di­ția să rămâneți consecvenți. Familia vă ajută și ea. Dacă sunteți singuri, vă puteți gândi la o nouă relație, începând de marți.
RACILOR începe să li se întoarcă binele făcut cu circa o lună în urmă. Relațiile de­vin plăcute, primiți complimente și exce­­lați ca povestitori. Vă puteți lămuri cu pri­vire la oportunitatea anumitor drumuri sau studii. De marți încolo, vă pot crește câștigurile.
BALANȚELE care reușesc să găsească echi­librul între energia investită acasă și la serviciu vor putea avansa în carieră. Comu­ni­carea cu șefii e deopotrivă prietenească și obiectivă. Începând de marți, viața socială le surâde mai ales Balanțelor solitare.
CAPRICORNILOR le e de mare folos ati­tudinea partenerului de cuplu ori de afa­ceri, mai ales de vineri până luni, când dis­cuțiile cu acesta și ideile sale creative vă pot ajuta să luați decizii excelente. Poate fi vorba des­pre finalizarea sau optimizarea unei investiții.

Semnele fixe:

TAURII
ar trebui să dea curs tuturor invitațiilor pe care le primesc de la prie­teni în weekend, pentru că s-ar putea îm­prieteni cu persoane importante sau să ducă discuții deosebit de interesante cu ceilalți. De marți începând e pre­ferabil să vă ocupați de casă și familie.
LEII simt nevoia să stea liniștiți, la sfârșitul săptămânii, poate doar în com­pa­nia celor mai apropiați prieteni. Îngrijirea corporală poate fi mai eficientă ca-n alte dăți. Energia și buna dispoziție vă revin de marți, când Venus și apoi sprintenul Mercur intră în zodia dvs.
SCORPIONII pot direcționa de-acum mult mai eficient puternica energie a lui Marte în semnul lor. Aspectele frumoase pe care Marte le primește între 8 și 11 de la Venus și Mercur vă ajută să petreceți un concediu frumos sau să faceți față cu bine solicitărilor mentale.
VĂRSĂTORII care se îngrijesc de să­nătate pe final de săptămână pot vedea ra­pid rezultate bune. Doar regimurile ali­men­tare nu funcționează, tentația mâncărurilor con­sis­ten­te e mare. De marți, viața de cuplu devine tot mai plă­cută. Și profesional e bine.

Semnele mutabile:

GEMENII
ar face bine dacă s-ar grăbi să finalizeze anumite proiecte sau contracte legate de bani, până marți. Ulterior nu veți mai avea nici același aplomb, nici aceeași motivație, fiind preocupați de excursii și ieșiri cu prietenii.
FECIOARELE își găsesc ușor motivația de-a trece peste defectele partenerului de cuplu ori de afaceri. Ar fi însă mai bine dacă ați asculta de sfaturile prietenilor dvs., care văd situația mai obiectiv. Fiți atenți la bârfe, de marți încolo, dar nu vă alăturați bâr­fitorilor.
SĂGETĂTORII resimt în continuare efec­tele dușmanilor lor ascunși. De marți încolo însă începeți să vă regăsiți tonusul și umorul și faceți față mult mai bine soli­ci­tărilor. Până marți ar trebui să fiți în schimb atenți să duceți cu bine la capăt o afacere promițătoare.
PEȘTII se pot îndrăgosti cu ușurință, sub influența combinată a micului benefic Ve­nus, a comunicativului Mercur și Soarelui celui pasional, în casa iubirilor. Planetele care trec de marți în Leu vă îndreaptă atenția asupra relațiilor de muncă și a sănătății.