Săptămâna 17-23 iunie

Tana Rosca
Blânda Venus trece sâmbătă în Rac și ne îmbie să petrecem mai mult timp în familie. Venus în Rac nu se referă doar la starea bună psihică și la bunăstare în sensul abundenței. Putem primi cadouri de la membrii familiei noastre sau putem începe o afacere de familie. Duminică devine exact un aspect iritant, între Uranus în Berbec și Marte retrograd în Scorpion. Până la finele lunii cel puțin, sănătatea ne poate da de furcă, n-ar trebui să ne programăm inter­venții chirurgicale, nici măcar minore. Tot despre să­nă­­­tate vorbește cvadratura dintre marele malefic Sa­turn, retrograd în Săgetător, și Neptun, retrograd și el, în Pești. Bolile cronice ar trebui îngrijite cu mare atenție, pentru că s-ar putea să ajungem la spital cu ele. Calmantele și analgezicele au un efect mai pu­ter­nic ca de obicei, deci ar trebui să fim precauți cu me­dicația și de asemenea cu consumul de alcool. Luna pli­nă de luni ne predispune către discuții profunde, poate chiar cu caracter filozofic, și ne trezește dorul de ducă. Dar Soarele, care intră în aceeași zi în Rac, spune că tot acasă e mai bine, că aici și acum sunt lucruri de făcut. Joi, marele benefic Jupiter și Pluton cel plin de resurse fac un aspect de toată frumusețea, care ne face mai conștienți de propriile rezerve ma­teriale, emoționale sau mentale, și ne pune și în situa­ția de-a exercita mai multă putere.

Semnele cardinale:

BERBECII
n-au stare, pot fi chinuiți de insomnii și se pot trezi cu infecții. În acest caz mergeți de îndată la doctor. Luna plină de luni vă îndeamnă să fugiți de tot și de toate, dar familia are nevoie de dvs.
RACII primesc cu încântare prezența mi­cului benefic, Venus, în zodia lor, începând de sâmbătă. Luni începe zodia dvs., și vă urăm "La mulți ani!". De plecat la drum lung n-ar fi cazul, existând și anumite riscuri de sănă­tate. Prezența partenerului vă face cel mai bine.
BALANȚELE se înțeleg tot mai bine cu șefii și nu e exclus să primescă, pe finalul lunii, o bonificație sau o promovare. Luni vă puteți exercita talentele de mediator, dar nu în­tre persoanele mai în vârstă sau între colegii de ser­vi­ciu. Ceva frumos și productiv se întâmplă în familie.
CAPRICORNII, deși se simt subminați de dușmani din umbră, mai ales luni, nu pot fi înfrânți. S-ar putea să vă simțiți fizic slăbiți, însă psihologic sunteți susținuți atât de pu­ter­­nicul Pluton în semnul dvs., cât și de marele benefic, Jupiter, care arată că aveți susținători.

Semnele fixe:

TAURII
au de profitat în urma excur­sii­lor întreprinse de sâmbătă încolo sau de ie­șirile cu prietenii. Mai puțin simpatic arată situația dvs. financiară. Ar trebui să fiți tare prudenți cu actele. Dra­gostea o trăiți cu o profunzime neobiș­nuită și puteți concepe copii reușiți.
LEII au ocazia ca, fără măcar să știe, să scape de persecuțiile unui dușman ascuns, începând de sâmbătă. Dar invidia s-ar putea reactiva Luni, dacă vreți neapărat să vă puneți în valoa­re. Mai bine fiți modești. Câștigurile dvs. ar putea crește spectaculos.
SCORPIONII trăiesc desincronizat, par­­că nimic nu se leagă. Ocupați-vă cu grijă de sănătate, nu neglijați nici un semn de in­fecție, mai ales în zona uro-genitală. Din punct de ve­dere material, n-ar fi indicat să vă luați vreun anga­jament. Prietenii vă susțin sută la sută.
VĂRSĂTORII se simt tot mai bine fi­zic, cât și printre colegii de la serviciu. Îm­binați au­toritatea cu amabilitatea. Luna plină de luni se poate materializa sub forma unui proiect cre­ativ ori a unei iubiri. Un om care v-a săpat o groa­pă cade singur în ea, spre folosul dvs.

Semnele mutabile:

GEMENII
sunt puși pe cheltuieli în week­end, dar de luni se pun pe câștig. Se poa­te să faceți și o asociație în sensul aces­ta, spune Luna plină de luni, dar cu cineva care s-ar putea dovedi dificil. Mai bine ieșiți din afaceri, dacă vă com­binați cu cineva din familie.
FECIOARELE au doar de câștigat, dacă petrec un sfârșit de săptămână monden. Relațiile noi se pot dovedi utile, de luni în­colo. Tot luni, viața de familie devine agitată și e mai bine să rămâneți imparțiali. Viața amoroasă devine din ce în ce mai intensă.
SĂGETĂTORILOR, Luna plină le acu­ti­zează emoțiile și pot ieși la lumină, exploziv, nemulțumiri vechi. Fiți moderați în dis­trac­ție, chiar dacă persoana iubită vă în­deam­nă la excese. Concentrați-vă asupra carierei și a ba­nilor, aici șansele de creștere sunt con­siderabile.
PEȘTII, deși sunt cam abătuți și îngrijorați în privința carierei se pot înveseli, de du­mi­ni­că încolo, căci pot întâlni pe cineva de care să se îndrăgostească. Cei aflați într-o re­lație stabilă pot concepe un copil. Prietenii vă dau do­vezi incontestabile de afecțiune.