Programul pentru vindecarea cancerului mamar și ovarian
Dragă "Formula AS",
Vă trimit alăturat un tratament pe bază de ceaiuri, folosit de mine și de alte persoane, care s-au făcut bine de cancer mamar și ovarian. Tratamentul pe care l-am urmat, în marea lui majoritate, mi-a fost recomandat de un preot ierodiacon. Diagnosticul meu a fost, în urma mamografiei, tumoră canceroasă la sân. Încă un lucru pe care cred că e necesar să îl spun: au trecut mai mult de 15 ani de când m-am vindecat.
Deoarece nu am nicio contribuție la stabilirea tratamentului, vă rog să nu-mi dați numele real în ziar. Singura mea contribuție este doar că l-am respectat cu sfințenie. L-am luat cu precizie de secundă, aș zice. Toate persoanele pe care le-am cunoscut și l-au urmat trăiesc și azi. Cele care l-au încercat, dar nu au respectat orele, nu mai trăiesc, în cazul lor, a învins boala.
Vă doresc toate cele bune, mult succes în activitatea dumneavoastră profesională și în cea familială.
Cu tot respectul,
MIOARA
Prepararea ceaiurilor și a sucului de sfeclă
* Ceaiul I se compune din zece plante, și anume:
soc, mătase de porumb, Ceai Diuretic 3, rădăcină de osul-iepurelui, rădăcină de brusture, flori de albăstrele, coajă de crușin, păpădie - rădăcină și frunze, coada-calului, frunze de mesteacăn.
Se procură ceaiurile de la Plafar, în pungulițe de 100 g. Cele 10 plicuri se răstoarnă într-un lighean, de exemplu, și se amestecă, apoi se depozitează în pungi de hârtie. Dacă nu se găsește una din cele zece plante componente, se poate începe totuși tratamentul cu celelalte, până la procurarea celei de-a zecea.
Mod de preparare: Se fierbe o cană de apă în clocot, se răstoarnă peste o lingură din acest amestec. Se acoperă, se infuzează timp de 15 minute, apoi se strecoară.
Atenție! Ceaiul I scade tensiunea! În compensație, se va bea un pahar de vin roșu, natural, sau se va mânca mai sărat. Cafeaua este interzisă!
* Ceaiul II se compune din două plante, și anume: coajă de stejar și tătăneasă.
Mod de preparare: Se fierbe o cană de apă cu două linguri de tătăneasă și două linguri de coajă de stejar, timp de 5 minute, apoi se strecoară.
Ceaiurile se vor administra la ore fixe: 7, 12, 16, 21.
* Sucul de sfeclă roșie se prepară dintr-o sfeclă spălată, tăiată felii cu coajă cu tot, peste care se adaugă apă cât să o acopere și se fierbe până scade la jumătate. Din acest suc se măsoară o lingură, adăugându-se un gălbenuș proaspăt de ou (sau două, în funcție de luna de tratament) și o lingură de smântână. Sub această denumire de suc de sfeclă se va înțelege tot acest amestec. Sucul de sfeclă se prepară pentru maximum 2-3 zile (se păstrează la frigider). Este important să precizăm că se folosește același tip de sfeclă în perioada celor 12 zile de la începutul fiecărei luni: în caz că nu se găsește sfeclă roșie (cea recomandată pentru tratament), se poate folosi sfeclă albă.
Timp de trei săptămâni, la începutul tratamentului de ceaiuri, este interzisă consumarea cafelei, a zahărului (este permisă consumarea a două lingurițe de zahăr, dar numai fierte în apă) și a oțetului.
Este permisă consumarea gemului, dar în limita celor două lingurițe. De precizat că acestea trebuie consumate cu restricție.
Tratamentul durează trei ani și jumătate!
SCHEMA DE TRATAMENT
Primele 3 luni
Ora 6.30 - Se clătește gura cu apă cu bicarbonat, timp de 15 minute.
Ora 6.45 - Micul dejun (pentru a nu se începe tratamentul pe stomacul gol).
Ora 7.00 - Se ia sucul de sfeclă (1 lingură de suc de sfeclă + 2 gălbenușuri + 1 lingură smântână).
- Se bea o cană (250 ml) din ceaiul I + o cană din ceaiul II.
Ora 12.00 (după masă) - Se bea o cană din ceaiul I + o cană din ceaiul II.
Ora 16.00 (după gustare) - Se bea o cană din ceaiul I + o cană din ceaiul II.
Ora 19.00 (după ce se clătește gura cu apă cu bicarbonat) - Se ia sucul de sfeclă (1 lingură de suc + 2 gălbenușuri + 1 lingură smântână).
Ora 21.00 (după masă) - Se bea o cană din ceaiul I + o cană din ceaiul II.
Sucul de sfeclă se va administra numai în primele 12 zile (consecutive) ale fiecărei luni. Până la sfârșitul lunii, se vor bea doar ceaiurile, după aceeași schemă.
Clătitul cu bicarbonat se face de cel puțin două ori pe zi, înainte de masă.
Orele de tratament trebuie respectate cu strictețe, ca și ordinea ceaiurilor (mai întâi ceaiul I, apoi ceaiul II).
Lunile 4-6 (inclusiv)
Sucul de sfeclă se prepară astfel: 1 lingură de suc de sfeclă + 1 gălbenuș + 1 lingură smântână, și se administrează doar în primele două zile ale fiecărei luni (o dată la ora 7, o dată la ora 19). Ceaiurile se vor bea după schema de tratament indicată anterior.
Luna a 7-a până la 1 an și 3 luni (inclusiv)
Ceaiul II se va prepara acum din 1 lingură coajă de stejar și 1 lingură tătăneasă.
Sucul de sfeclă se va lua numai în prima zi a fiecărei luni, până la sfârșitul tratamentului.
1 an și 4 luni până la 1 an și 6 luni (inclusiv)
Se bea ceaiul II o singură dată pe zi, de preferință dimineața (ora 7 sau 12). Ceaiul I se va bea ca și până acum.
După 1 an și 6 luni
Se bea ceaiul I o singură dată pe zi, odată cu ceaiul II (ambele la ora 7 sau la ora 12).
În timpul tratamentului se pot face pauze în administrarea ceaiurilor, astfel:
* după un an - o zi pe săptămână
* după un an și 6 luni - două zile pe săptămână
* după un an și 8 luni - trei zile pe săptămână
* începând cu doi ani și jumătate - se va face pauză patru zile pe săptămână, până la sfârșitul tratamentului.
Este bine ca tratamentul să se înceapă lunea, cât mai aproape de data de 1 a lunii.
Tratamentul nu se va întrerupe! Pentru aceasta, ceaiurile trebuie procurate din timp, în cantități suficiente.
Mesele trebuie să fie cât mai consistente. Carnea nu se va scoate din alimentație, dar se va consuma doar de 2-3 ori pe săptămână. Este bine să se consume citrice, în special grepfruit.
Este indicat ca tratamentul să fie urmat imediat după depistarea bolii. Vindecarea se produce în timp, iar efectele se vor vedea pe parcurs.
Trebuie evitate răcelile de orice fel. Picioarele să fie în permanență calde!
Persoanele care țin post vor cere dezlegare de la preot pentru zilele de post în care sunt nevoite să consume gălbenuș de ou și smântână.
Rostopasca și bolile de ficat
Când suntem tineri, sfidăm sănătatea, agresând-o cu nopți pierdute, cu tutun, cu băuturi, cu abuz de mâncare, carne, grăsimi, dulciuri, eforturi prelungite în exces, abuz de medicamente și altele. Ajungem la vârsta de pensionare cu sănătatea ruinată și abia atunci începem să o prețuim, fiindcă omul prețuiește ceea ce n-are. Deseori auzim pe unii spunând: "Și dacă mor, ce-o să fie?". Dar omul nu moare, se chinuiește un timp și chinuiește și pe alții, pe cei din jurul său. Omul bolnav e dificil, nervos, pretențios, bănuitor, cu moralul la pământ, influențând negativ și pe cei din jur.
Experiența de-o viață m-a învățat multe și aș vrea să dau din această experiență și altora și totodată să învăț de la alții. Până la 64 de ani, am făcut 6 operații. La 21 de ani, operat la un picior, am rămas cu osteomielită, calciu vicios și reumatism. La 31 de ani, operat de ulcer duodenal. După vârsta de 60 de ani, am făcut două operații de hernie inghinală, apoi mi s-a scos fierea și ultima operație, în 1988 - de prostată. Unul din chirurgi mi-a spus, glumind: "Nea Mihuț, hai să-ți pun un fermoar pe burtă, ca să nu mai trebuiască să te tai". Când m-a deschis pentru fiere, au văzut la ficat și un început de ciroză, drept care mi s-a spus să nu beau alcool, să nu fumez, să nu mănânc: acru, piperat, sărat, gras, alimente care fermentează, să nu mă obosesc, să nu mă enervez, să nu..., să nu... Unde am mai fost bolnav și de TBC, hemoroizi, reumatism și altele, trebuia să trăiesc ca un pustnic, și chiar și așa, mi se mai prevedeau doar câțiva ani. Noroc cu o mătușă care tratase cu bune rezultate mai multe cazuri de hepatită, ciroză, boli de bilă și ficat, și care mi-a dat și mie remediul. Îl reproduc, ca să le fie de folos și altora.
Rețeta: am cules rostopască cu rădăcină, cu flori și păstăi verzi de semințe, am spălat-o bine și am pus-o la uscat circa zece zile. Într-un litru de apă în clocot am pus o mână bună de plantă uscată - circa 20 g - care a fiert încă 15 minute. Am strecurat-o și am pus-o la frigider. Timp de 15 zile am băut câte 3 ceșcuțe pe zi (3x50 ml), cu 30 minute înainte de fiecare masă, mâncarea în acest timp constând numai din cartofi copți fără sare, pâine prăjită, la discreție, și apă. Altceva, absolut nimic. Bineînțeles, am repetat rețeta pentru a ajunge ceaiul 15 zile. Atenție! A nu se depăși doza de 20 g de rostopască la un litru de apă. Folosită în exces, această plantă e toxică!
Rezultatul: de opt ani, toate analizele pentru ficat sunt excelente. În timpul celor 15 zile am slăbit circa 7 kg. De atunci mă mențin la 75 kg (la 1,75 m înălțime), nu mă îngraș, nu slăbesc. Mănânc și beau normal, carne rar, la 2-3 săptămâni, mai mult legume, iar pâine (neagră sau albă) numai prăjită. De atunci, nu am mai luat nici un medicament. Înainte de tratament - un șpriț sau o gură de tărie mă amețeau, acum nu. Așa cunoști un om bolnav de ficat: amețește la prima înghițitură alcoolică. Nu obosesc, chiar la muncă brută de 10-12 ore pe zi. Cui am mai recomandat acest procedeu a avut rezultate foarte bune; mai ales după hepatită, nu mai trebuie să ții regim toată viața. Rostopasca se găsește la Plafar, dar e mai bine să o culegem noi. O găsim în toate parcurile și grădinile blocurilor, în toată țara. E prima plantă care înverzește primăvara și ultima care dispare după prima zăpadă sau îngheț.
Această plantă este mai bună în stare verde, pentru tratarea eczemelor și a negilor. Pur și simplu se freacă locul bolnav cu frunzele ei, care lasă un suc maroniu. De ficat și bilă suferă mai mult de o treime din populație.
ing. IOAN MIHUȚ - București