"Tumorile hepatice și cele pancreatice au scăzut"

Cititor Formula AS
Pe această cale țin să îi mulțumesc domnului Rusalin Todor pentru înțelegerea și ajutorul deose­bit pe care mi le-a acordat.

Deși situația la sfârșitul lunii mai 2015, odată cu primirea diagnosticului de neoplasm (cancer) pancreatic stadiul IV cu metastaze hepatice părea disperată, am apelat la dumnealui, cunoscându-i activitatea din "Formula AS", și drept urmare, mi-a oferit informațiile necesare unei cure cu ceaiuri care aveau în compoziție și mărul-lupului. În consecință, în primul rând cu ajutorul lui Dum­ne­zeu, cu cel al domnului Rusalin și cu în­că un trata­ment naturist, plus curele chimio­tera­pice, starea bolnavei în numele căreia vă scriu s-a îmbunătățit, tumorile hepa­tice și cea pancreatică au scăzut ca dimensiune la jumă­tate, iar factorii tumorali, unul s-a normalizat, iar un al doilea a scăzut vertiginos (de la 8000 la 350). Ur­mea­ză să înceapă o altă cură cu ceea ce ne va reco­manda domnul Rusalin.
Mă numesc Virginia Ene, nu eu sunt pacientul în cauză, dar eu m-am ocupat de a lua legătura și apoi de administrarea amestecului de ceaiuri dat de dom­nul Rusalin. Pentru informații care să confirme cele scrise mai sus, adresa mea este:

VIRGINIA ENE - str. George Fotino nr. 2, bl. B8, sc. 4, ap. 5, Craiova

(D-l biolog Rusalin Todor poate fi contactat la tel. 0742/92.74.25.)