"Efectele s-au văzut în mai puțin de trei săptămâni"

Cititor Formula AS
Am aflat despre d-l inginer Bogdan Victor și des­pre produsul brevetat de dânsul, APISAN FORTE, din paginile revistei "Formula AS", pe care soția mea o citește cu regularitate.

Eu am 57 de ani și am făcut sport de performanță (rugby), și de un an de zile, nu am putut să mai fac mișcare, nici măcar o alergare ușoară. Aveam dureri foarte mari la ambii genunchi, care erau inflamați, iar deplasarea, urcatul și cobo­râtul scărilor deveniseră o problemă. Eram aproape înțepenit de spate, ridicatul din pat, de pe scaun erau foarte dureroase. În urma RMN-ului am fost diag­nosticat cu gonartroză și hernie de disc neoperabilă. În luna iunie, m-am adresat d-lui inginer și am înce­put să iau Apisan Forte și, totodată, am urmat regi­mul alimentar și tratamentul indicat de dânsul. Pri­mele efecte s-au văzut în mai puțin de trei săptămâni. Acum, la 5 luni de tratament, aceste probleme au devenit o amintire.
Mulțumesc pe această cale d-lui ing. Bogdan Victor și îi urez multă sănătate și să vindece cât mai multă lume.
Mulțumesc, de asemenea, d-nei Sânziana Pop și revistei "Formula AS", pentru articolele minunate pe care le publică și care ne sunt de mare folos sufletesc și trupesc!

ILIE - Pitești, e-mail: ilie58.raicu@gmail.com