"Cu tratamentul d-lui BOGDAN VICTOR am scăpat de nodulii mamari"

Cititor Formula AS
Bună ziua, dragă redacție!

Mă numesc Mihaela Radu, am 48 ani și sunt din Pitești. Sunt o cititoare fidelă a revistei "Formula AS", în paginile căreia am găsit de fiecare dată remediile potrivite pentru diferitele afecțiuni ce ne-au încercat pe mine și pe cei dragi mie, de-a lun­gul anilor.
Tot în paginile ei am aflat despre d-l inginer Bogdan Victor și despre miraculosul și mult-pre­miatul Apisan Forte, care este o combinație specială de produse ale stupului, cu rezultate excepționale în tratarea multor boli grave și foarte grave.
Acum 6 luni, în urma unei mamografii cu tomo­sinteză și a puncției biopsice am fost diagnosticată cu două carcinoame mamare "in situ", adică cancer mamar stadiul 0, unul de 7 mm/7mm și altul de 1,5cm/6 mm. Bineînțeles că mi s-a propus pe loc intervenția chirurgicală, urmată de reconstrucție mamară și, eventual, chimioterapie. Eu însă mi-am adus imediat aminte de d-l inginer Bogdan Victor și de produsul dânsului, așa că am pus mâna pe telefon și l-am sunat. I-am povestit de necazul meu, iar dânsul m-a ascultat cu răbdare și, cu multă com­pe­tență, mi-a indicat schema de tratament care constă în administrarea de Apisan Forte, dietă alimentară destul de strictă, automasaj, cura cu apă distilată, cura cu suc de sfeclă și cu grâu încolțit și terapia mentală. După 4 luni, mi-am făcut o nouă mamo­grafie cu tomosinteză și, cu multă bucurie, am con­statat că cele 2 carcinoame dispăruseră. Nu-mi ve­nea să cred, dar așa era: dispăruseră! M-am vindecat cu ajutorul recomandărilor d-lui Bogdan Victor și cu rugăciuni zilnice, făcute din inimă și cu mare speranță în Dumnezeu. Fac minuni în orice boală.
Nu am cuvinte să-i mulțumesc acestui om extra­ordinar, care mi-a redat zâmbetul pe buze! De ase­menea, mulțumesc revistei "Formula AS" pentru că există și pentru că ajută cu informațiile și sfaturile ei pe toți cei care o citesc.
Cu respect și admirație,

MIHAELA RADU - Pitești, tel. 0741/24.97.71

(Pe d-l Bogdan Victor în găsiți la telefon 0723/74.23.98, între orele 20-22)