"M-am hotărât să folosesc remedii neagresive și n-am greșit"

Cititor Formula AS
Sunt abonată la revista "Formula AS" de mulți ani și am găsit în redactorii acesteia adevărați prie­teni, care pun mult suflet să ajute oamenii în suferin­ță.

"Formula AS" nu îmi lipsește niciodată din casă. Am găsit întotdeauna un sfat bun, o recomandare inspirată, care mi-a folosit, dar am îndrăgit și dorința dvs. de a ajuta oamenii. Ca mic istoric al stării mele de sănătate, vă pot spune că deși am făcut sport în copilărie și adolescență, nu am fost scutită, la 67 de ani, de o operație de protezare a șoldului stâng, cu iminența de a o face și pe a doua, la dreptul, în cel mai scurt timp. Din cauza stresului profesional, a vieții sedentare, a alimentației defectuoase și dezor­donate, am acumulat multe toxine care au dus la îm­bolnavirea ficatului și nu numai. Am steatoză hepa­tică, hipertensiune arterială și, ceea ce mă deranjează cel mai mult, o coxartroză bilaterală deosebit de du­re­roasă. Din principiu, mai ales pentru ficat, evit medicamentele de sinteză, care - știe toată lumea - au o mulțime de contraindicații. De asemenea, medi­camentele antiinflamatoare pentru articulații sunt dăunătoare ficatului și ridică tensiunea arterială. Într-un cuvânt, nu puteam să iau vreun medicament fără să risc agravarea celorlalte afecțiuni. Acesta este mo­tivul pentru care am hotărât să folosesc remedii nea­gresive recomandate în "Formula AS". Citisem tot în revista dvs. că medicina naturală rusă este una dintre cele mai eficace, așa încât în momentul în care ați scris despre untura de bursuc, am și telefonat la firma importatoare, unde o tânără amabilă și bine documentată mi-a dat o mulțime de lămuriri. Expli­cația dumneaei m-a făcut să înțeleg că este o dife­rență între produsele puse la dispoziția celor interesați și că pot fi folosite toate trei în același timp, potențându-și efectul unul celuilalt...
Capsulele stimulează metabolismul lipidelor, men­țin deci colesterolul în limite normale, micșo­rea­ză stresul oxidativ și întârzie procesul îmbătrâ­ni­rii, iar unguentele activează circulația sângelui la ni­vel local, înlăturând inflamația și alungând dure­rea!
Imediat am început un tratament personalizat, la sfatul d-rei Ludmila, și am început să fiu atentă la efecte. Știam că acestea nu se vor instala chiar de a doua zi, așa că am avut răbdare. Am observat, cu­rând, că dispare oboseala, că am mai multă energie, ficatul nu mai era așa umflat și aveam mai multă putere ca până atunci. Nu am mai răcit, tensiunea mi s-a echi­librat, iar articulațiile nu mai erau dureroase! Am insistat poate ceva mai mult cu unguentul de Piatra Broaștei, pentru că se adresa punctual dure­rilor mele de șold. Acum nu mai am dureri și merg mult mai bine! Îmi pare rău că aceste produse nu au intrat mai devreme în țară, să le pot folosi mai din timp. Ele pot fi folosite și în scop profilactic, pentru creșterea imunității. De mai bine de un an nu am mai răcit, nici eu, nici mama, care are 91 de ani! Și ca un amănunt, deloc de neglijat, cremele mi-au catifelat și întinerit pielea!
Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturile prețioase pe care le puneți la dispoziția cititorilor! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

VIOLETA - București, tel. 0729.54.51.55