"Domnule doctor Simu, sunteți bun de pus pe rană!"

Cititor Formula AS
Aș vrea să îi mulțumesc public domnului doctor Rareș Simu, specialist în alergologie și imunologie clinică la Centrul de Sănătate și Viață "Armonia" din București, pentru ajutorul oferit în tratarea suferin­țelor mele.

Sunt pacientul domnului doctor de peste 10 ani, timp în care mi-am tratat diferite boli cronice sau acu­te. De fiecare dată, dumnealui m-a ajutat să trec cu bine peste ele și am devenit adeptul tratamen­telor naturale.
În urmă cu 3 ani, am suferit un accident de ma­șină, care s-a dovedit a fi pentru mine un punct de cotitură, depășit cu greu, pentru că am rămas cu nu­me­roase sechele, deformații osoase, încă mai port în picior tije metalice și șuruburi. Am stat 3 luni la terapie intensivă, apoi încă un an, nu m-am putut deplasa fără cadru sau baston. În urmă cu puțin timp, datorită poziției defectuoase de mers, am suferit ne­nu­mărate contracturi musculare, la articulațiile pi­cioarelor și, în special, ale coloanei. Nu puteam dormi noaptea, pentru că nu puteam sta culcat, nici pe scaun nu mă puteam așeza, fără să simt durere. Durere cumplită, care arde și ustură. Așa m-am chi­nuit timp de peste o lună. Nimic nu m-a ajutat, și credeți-mă că am încercat foarte multe tratamente din farmacie, recomandate chiar de medici specialiști ortopezi și neurologi. Atunci am decis să merg la d-l dr. Simu, și nu aș fi crezut, dacă nu mi s-ar fi întâm­plat mie: schema de tratament recomandată (unele tincturi le luam chiar din 2 în 2 ore) mi-a luat, încet-încet, durerea, chiar din prima noapte m-am simțit mai eliberat.
Domnule doctor, sunteți bun de pus pe rană! Eu am avut întotdeauna în dumneavoastră o călăuză și vreau să vă mulțumesc din toată inima, pentru răb­darea cu care m-ați ascultat de fiecare dată, dar și pentru implicarea pe care o aveți în ducerea la bun sfârșit a formulelor dumneavoastră de trata­ment.
Mulțumim și revistei "Formula AS", pentru toate soluțiile naturale pe care ni le oferă, dar și pentru specialiștii de frunte pe care ni-i prezintă.
Mii de mulțumiri,
DAN IULIU, 60 de ani - București