SĂPTĂMÂNA 6-12 NOIEMBRIE

Tana Rosca
Ziua de sâmbătă poate fi foarte interesantă pen­tru cei care-și caută dragostea, pentru cei care își doresc o nouă și semnificativă relație de prietenie, pentru artiștii în căutare de afirmare, dar și pentru cei care doresc să-și amelioreze situația la serviciu. Asta se întâmplă din pricină că micul benefic Venus, planeta responsabilă cu amorul, creativitatea, pri­e­tenia și banii, se întâlnește în Fecioară, cu Nodul Nord (sensul vieții). Mai puțin plăcute pot fi in­ter­ven­țiile de marți ale destinului, când ni se pot impune decizii sau, dimpotrivă, noi înșine reușim să impu­nem niște limite, în situații în care înainte ne era greu s-o fa­cem. Venus intră luni în semnul Balanței, pe ca­re-l guvernează și unde are mai multă putere să ne în­se­ni­neze viața, decât a avut-o în Fecioară. Luna nouă se petrece miercuri, în Scorpion, facilitând noi in­­ves­tiții ori afaceri, o aventură pasională și ajutân­du-ne să ne regenerăm fizic și emoțional.

Semnele cardinale:

BERBECII
sunt plini de râvnă la ser­viciu, unde simt că au multe de dovedit. De aceea e o idee bună să lucrați, dacă e nevoie, și sâmbătă. Începând de luni, vă puteți aștepta la lucruri frumoase de la partener, iar după ziua de miercuri vă puteți lansa într-o afacere.
RACII ar trebui să iasă neapărat din casă, în weekend, mai ales sâmbătă, când destinul le poate pregăti o surpriză cu totul specială. Acasă e de stat de luni încolo, când Venus vă pregătește o atmosferă familială caldă. În amor pot începe lucruri noi, de miercuri încolo.
BALANȚELE care aleg să-și petreacă weekend-ul într-un loc retras pot avea parte de momente speciale. Luni, Venus intră în semnul dvs. Fiți pregătiți, marți, de ma­ne­vre ale inamicilor ascunși. De miercuri vă puteți ocu­pa de un nou proiect bănesc.
CAPRICORNILOR le priește un week­end petrecut într-o excursie mai lun­gă. Sau puteți fi impresionați de un eve­ni­ment cultural. Ambele vă pot îmbogăți su­fletește. De luni încolo, cariera dvs. o poate lua lesne în sus. Fiți deosebit de atenți la șofat, marți.

Semnele fixe:

TAURII
aflați în căutarea iubirii vor putea întâlni pe cineva potrivit la final de săptămână. Cei care-și doresc un copil îl vor putea concepe fără pro­bleme. Starea de sănătate se îm­bu­nă­tățește de marți, iar de miercuri ceva nou se întâmplă în cuplu.
LEII au posibilitatea să-și mărească veniturile, la sfârșitul săptămânii. Vi se pot oferi bani de pe urma unui talent încă nevalorificat. Re­lațiile cu anturajul și drumurile coti­diene devin plăcute de luni, iar de miercuri puteți întreprinde ceva în familie.
SCORPIONII care participă la un eveniment social sâmbătă ar putea lega o prietenie pe viață sau se pot îndrăgosti de cineva, pe care îl considerau doar prieten. Luna nouă se petrece în semnul dvs. miercuri, ceea ce vă tonifică și vă îndeamnă să încercați lucruri noi.
VĂRSĂTORII interesați de afaceri pot da lo­vitura, la final de săptămână, prin inter­venția fericită a destinului. Se poate să fiți ajutați de o prietenă. Începând de luni, că­lă­toriile și studiile merg bine, iar de miercuri încolo puteți progresa în carieră.

Semnele mutabile:

GEMENII
au șansa, în weekend, de a-și găsi casa de vis sau de-a organiza o în­tâl­nire de familie, pe care să n-o uite ni­meni, niciodată. De luni încolo, dragostea vă surâde sau vă bucurați de reușite ale copiilor. Marți e bine să fiți împăciuitori acasă, iar joi, cu colegii.
FECIOARELE petrec ultimele zile cu cei doi benefici (Venus și Jupiter) în sem­nul lor. Înainte de-a vă părăsi, adică luni, Venus vă oferă un ultim cadou, o ocazie de-a vă așeza mai bine pe direcția destinului. Marte, tot în semnul dvs., vă cere marți o decizie importantă.
SĂGETĂTORII vor avea șansa de-a se afirma profesional, în ultimele zile ale săptămânii. Deci dacă șefii vă cer sprijinul chiar și sâmbătă, nu ezitați. Deplasările zilnice pot fi marcate de întâlniri plăcute, de luni încolo. Marți aveți însă de-a face cu șefi cam auto­ri­tari.
PEȘTII care se decid să se căsă­to­rească ori să se mute împreună cu per­soa­na iubită, beneficiază sâmbătă de o ade­vă­rată armonie cerească, prin conjuncția Venus-Nodul Nord (sensul vieții). Banii încep să tra­gă la dvs. de luni. Marți, deciziile în cuplu pot fi dispu­tate.