"Tratamentul cu untură de bursuc a avut rezultate spectaculoase"

Cititor Formula AS
Stimată doamnă Sânziana Pop, dragă redacție,

Ani la rând am citit în paginile revistei soluții salvatoare pentru fel de fel de afecțiuni, dar nicio­dată n-am avut nevoie să le folosesc. Păcat că n-am fost atentă și la sfaturile privind alimentația... În tinerețe avem impresia că niciodată nu ne va ajunge vreo boală din lume. Cât timp am urmat facultatea, de­parte de părinți, mă hrăneam mai mult cu mân­care fast-food, fără să aibă pe atunci vreun efect ne­gativ asupra mea. La câțiva ani distanță, am început să trag ponoasele: având un program încărcat, mân­cam când apucam; mi-am dat stomacul peste cap și m-am ales cu o gastrită și hemoroizi. Am consultat mulți medici, dar toți îmi recomandau liste întregi cu me­dicamente, care îmi făceau mai mult rău decât bine - oboseam ușor și mă înțepa ficatul din cauza lor. Anul trecut am început să prospectez piața medica­mentelor naturiste. Așa am găsit articolul despre untura de bursuc pe pagina de internet a "Formulei AS". Am sunat-o pe d-ra Ludmila Bzovîi, care mi-a recomandat o cură de două luni. Am urmat trata­mentul și după o lună am simțit mari îmbunătățiri: stomacul nu mă mai supă­ra, puteam mânca și eu ca un om nor­mal, dar cel mai mult m-am bucurat să văd că nu mai am probleme cu hemoroizii și că mi s-a reglat tranzitul intestinal.
Citisem că untura de bursuc e recomandată mai ales în boli de plămâni, tuse și boli imunitare, dar văzusem că i-a ajutat și pe cei care aveau probleme cu tusea și prostata, ca soțul meu. El e un adevărat "Toma necredinciosul" când vine vorba de terapii na­turiste, dar am insistat și a urmat și el o cură, chiar dacă nu credea că îl va ajuta. Rezultatele trata­men­tului au fost spectaculoase: tusea l-a lăsat după pri­mele zile, iar problemele cu prostata au început să se regleze. Iarna trecută am folosit amândoi bal­samul cu ulei de bursuc și n-am mai avut deloc pro­bleme reumatice. Am devenit consumatori fideli de untură de bursuc de două ori pe an, în scop profilac­tic și pentru creșterea imunității, iar rezultatele sunt vizibile, parcă suntem alți oameni!
Doresc pe această cale să vă mulțumesc sincer pentru promovarea medicinii naturiste și a produ­selor realizate din componente naturale, care dau rezultate miraculoase. De asemenea, îi mulțumesc d-rei Ludmila pentru amabilitatea cu care ne-a în­dru­­mat pe drumul vindecării! Să vă ajute Dumne­zeu!
CORINA - București, tel. 0730.843.904

(D-ra Ludmila Bzovîi poate fi contactată la tel. tel. 0733/024.511, 0733/024.521)