SĂPTĂMÂNA 16-22 OCTOMBRIE

Tana Rosca
Mare armonie, mare, pe cele ceruri, dinspre zodia Fecioarei înspre cea a Capri­cor­nu­lui. Venus, Marte și Jupiter trimit raze prietenoase către puternicul Pluton. Gândim practic, dar nu egoist, lucrăm bine în echipă, respectând normele colegia­li­tății, ceea ce ne ajută să progresăm în ca­rie­ră. Sau avem trecere în fața autorităților, în pri­vința unor ches­tiuni concrete. Favorizate sunt sem­nele de pă­mânt (Taur, Fecioară și Capricorn), dar și cele de apă (Rac, Scorpion și Pești). Și cele­lalte zodii pot avea realizări de ordin practic, doar că trebuie să se stră­du­iască ceva mai mult pentru a le atinge. Doar sâm­bătă, opoziția exactă între Ve­nus în Fecioară și Nep­tun în Pești ne poate face să avem așteptări ne­re­aliste în relații sau să ne ima­gi­năm că lucrurile stau într-un fel, când de fapt realitatea arată cu totul altfel. Re­la­țiile ce debutează acum, pot părea la în­ceput, de vis, dar ar trebui să nu proiectăm scenarii idea­liste, legate de ele. Joi ar trebui evitate discuțiile din cuplu, legate de bani.

Semnele cardinale:

BERBECII
sunt dedicați trup și suflet echi­­pei cu care lucrează și pot fi lideri buni, care iau decizii prompte, dar modești. Ca­litățile dvs. nu pot trece neobservate. Dacă aveți de a face cu autoritățile, există șanse mari să aveți câștig de cauză. Sâmbătă puteți fi lipsiți de energie.
RACILOR nu le lipsesc dovezile de afec­țiu­ne, nici din partea anturajului, nici a par­tenerului. În anumite cupluri mai obosite poate să se reaprindă focul pasiunii, care va dura multă vreme. Sau poate fi vorba despre o aso­ciere de afaceri, care se poate dezvolta frumos.
BALANȚELE își consolidează prieteniile. Acțiunile dezinteresate pe care le între­prin­deți acum vă pot aduce beneficii nesperate, fie în privința relațiilor de familie ori, con­cret, a locuinței dvs. Cu cei din familie sunt de evitat disputele privitoare la bani, mai ales joi.
CAPRICORNII simt că, în fine, eforturile lor încep să dea roade. E drept că v-ați dori să simțiți un plus de putere mai concret, în viața profesională sau la nivel de statut social, dar totul începe cu prestigiul care vă revine, cu condiția să nu vă încontrați, joi, cu șefii.

Semnele fixe:

TAURII
care nu se lasă furați de iluzia unei iubiri perfecte, sâmbătă, se pot im­pli­ca într-o relație reală și frumoasă, cu șanse de-a dura multă vreme. Studenții se pot aștepta la suc­cese aca­de­mice, cei care călătoresc pot aduna expe­riențe di­verse și plăcute.
LEII au șanse mari de a-și spori ve­ni­turile. Și nu cu sume mici, ci cu unele con­siderabile. Atrageți cu mare ușurință re­surse din partea altora sau vă folosiți mult mai eficient propriile resurse. Doar joi puteți face niște calcule iluzorii.
SCORPIONII nu mai au mult și scapă de uneltirile unor dușmani ascunși, dar până atunci ar trebui să fie atenți să nu ali­men­teze bârfele, pe care aceștia le pun în circulație pe seama lor. Vă puteți baza pe sfaturile și susținerea prietenilor dvs. verificați.
VĂRSĂTORII au posibilitatea de-a afla niște secrete cu ajutorul cărora să-și contracareze inamicii ascunși. Alții dintre dvs. pot începe o aventură care trebuie ascunsă de ochii lumii. Fiți atenți sâmbătă, când puteți fi dați în vileag. Joi n-ar trebui să porniți la drum.

Semnele mutabile:

GEMENII
au multe de recuperat, și asta presupune să intre în contact cu multă lume și să povestească o groază. Totul merge bine până miercuri, când începe o perioadă nepo­tri­vită pentru afaceri. O afacere de familie poate fi însă pusă la punct cu succes.
FECIOARELE merg din bine în mai bine, au inițiativă, farmec, și planurile le reușesc. Numai sâmbătă ar fi bine să fiți mai re­zer­vați, să nu faceți promisiuni, căci s-ar putea să vă lansați în ceva ce e altfel decât pare.
SĂGETĂTORII resimt pe zi ce trece e­ner­gia lui Saturn în zodia lor. Cei din fa­milie se bazează din ce în ce mai mult pe dvs. și vă vine greu să faceți față, în special în weekend. S-ar putea ca șefii să vă promoveze sau să vă alegeți măcar cu o mărire de salariu.
PEȘTILOR li se cere aproape imposibilul în sfera profesionalului. Exigențele șefilor pot fi din ce în ce mai mari și asta vă obo­seș­te. Din fericire, partenerul de cuplu nu mai știe ce să facă pentru a vă fi pe plac. Joi nu e ca­zul să vă lansați în afaceri, nici măcar teoretic.