SĂPTĂMÂNA 21-27 AUGUST

Tana Rosca
Sfârșitul de săptămână ne poate surprinde cu sentimente ce ies pe neașteptate la suprafață. Poate fi vorba despre o stare de revoltă împotriva unor persoane pe care le percepem ca exercitându-și autoritatea într-o manieră abuzivă. Șefii ori rudele noastre mai în vârstă pot fi obiectul mâniei sau pote fi vorba despre cine e figura de autoritate în relația amoroasă. Ne poate fi de folos planeta comu­ni­cării, Mercur, care trece prin rezonabila zodie a Fecioarei. Avem, deci, posibilitatea de-a recurge cu succes la ar­gumente, pentru a ține în frâu emoții care altfel o pot lua razna. Luni, Soarele se alătură celor do­uă planete aflate deja în Fecioară, respectiv Mercur și marele benefic Jupiter, făcând conjuncție cu cel din urmă. Starea de spirit ni se poate schimba radical în bine, devenim optimiști, și încrederea în forțele noas­tre crește. Nevoia de-a trece prin ex­pe­riențe noi poa­te fi accentuată, dar e bine să nu ne pro­punem mai multe decât putem duce. Aspectul bun dintre Mercur și Saturn, care se face simțit mai ales miercuri și joi, ne face să ne ocupăm cu succes de chestiuni legate de bani și de carieră - contractele fi­nalizate acum pot fi productive și longevive.

Semnele cardinale:

BERBECII
sunt amenințați de oarecare turbulențe emoționale, în weekend, mai ales duminică. Încercați să treceți dincolo de griji. De luni încolo deveniți mai autoritari cu co­laboratorii, dar nu într-o manieră excesivă. În amor se echlibrează lucrurile.
RACII se ambalează într-o problemă a­mo­roasă sau legată de copii, la finele săp­tămânii, iar sâmbătă se poate lăsa cu con­flicte. Încercați să rămâneți detașați. De luni încolo, ritmul vieții cotidiene devine tot mai trepidant, dar și interesant.
BALANȚELE riscă să dea o amploare exa­gerată unor griji bănești, pe final de săp­tămână, și din aceastră cauză pot ajunge să se certe cu un prieten, probabil sâmbătă. E posibil ca mai multe persoane să vă ceară ajutorul sau favorul și ar fi bine să nu-i refuzați.
CAPRICORNII fac bine dacă se țin de­par­te de disputele în care se angajează prie­tenii lor, în mod special sâmbătă. Unii din­tre dvs. se avântă într-o poveste de iu­bire, dându-și seama de profunzimea im­plicării începând de marți.

Semnele fixe:

TAURII
se pot pregăti pentru un week­end plin de emoții. Partenerul de cuplu are nevoie de dovezi de afecțiune dar, dacă dați mai multă atenție membrilor familiei dvs., asta îl poate irita, sâm­bătă. Taurilor solitari le surâde norocul în amor mai ales, începând de marți.
LEII fac un pas înainte, un pas înapoi. Venus este retrograd în semnul dvs., ocu­pân­du-se de trecut. Marte, tot în Leu, vrea să meargă înainte. Pe acest fundal pot interveni, sâm­bătă, certuri în familie. Câștigurile pot crește.
SCORPIONII, cu Luna traversându-le semnul vineri și sâmbătă, sunt pradă unor emoții profunde, în special sâmbătă. Vă consumați probabil excesiv din cauza ser­viciului, deși frământările dvs. sunt exagerate. Cei care vă calmează sunt prietenii.
VĂRSĂTORII pot fi surprinși de fap­tul că partenerul de cuplu sau de afaceri re­ac­ționeză mai autoritar. Asta, împreună cu fițele șefilor, vă poate afecta prima zi de odihnă, adică sâmbătă. Faceți însă investiții inspirate.

Semnele mutabile:

GEMENII
care au de rezolvat chestiuni bănești cu vecinii sau rudele ar trebui să evite conflictele în ziua de sâmbătă. Trebu­rile legate de casă sau de familie se accelerează de luni încolo și ar trebui să vă ocupați de ele fără să vă neglijați atri­buțiile profesionale.
FECIOARELE sunt tentate să se apuce de mai multe lucruri deodată, tendință care se amplifică de luni. Ar fi bine să porniți de la premiza că nu veți avea mereu această energie puternică și să vă stabiliți niște priorități.
SĂGETĂTORII primesc vizita Lunii în semnul lor, duminică. Până marți aveți multă energie emoțională, dar și tendința de a exagera un pic. Începând de luni, un proiect profesional important începe să ia mai multă amploare.
PEȘTII se găsesc în plină reorganizare a relațiilor la locul de muncă, dar și a pro­gra­melor de îngrijire a sănătății. Aceste schim­bări din viața dvs. pot fi întreprinse de dra­gul partenerului. E important să nu vă neglijați fa­milia, de duminică până marți.