"Un sprijin pentru ficat: produsele «Herbagetica»"

Cititor Formula AS
Bună ziua!

Mă numesc Lavinia și am 57 de ani. În urmă cu mai bine de 30 de ani, am rămas însăr­ci­nată cu primul copil. Mă aflam într-un autobuz, când mi s-a făcut rău din cauza aglomerației și a mi­rosului și am leșinat. Mai apoi, m-am trezit în am­bulanță, în drum spre spital. Fiind însărcinată, mi s-au făcut ana­lize și perfuzii. Totul în regulă și normal. Am născut un copil sănătos. Dar când a împlinit 6 luni, a început să facă constant febră, urina își schimbase culoarea etc. După o vizită la pediatru, diagnosticul a fost he­patita B. În urma analizelor pe care le-am făcut am aflat că sunt purtătoare de antigen. Asta explică de unde a fost infectat copilul. Următoarea mea între­bare a fost: "De unde am fost infectată?". Până să rămân însărcinată, mă știam sănătoasă. După ce am consultat mai mulți doctori, concluzia a fost una­nimă: ace­le folosite la spital după leșinul de care am povestit nu au fost ste­rile și așa am contractat virusul.
De atunci, atât eu cât și fata mea ne facem ana­lize de două ori pe an. Pe lângă acestea, regimul alimen­tar și mișcarea sunt la fel de importante pentru noi. În ce privește ficatul, ca să îl putem ajuta, oferindu-i protecție naturală, am apelat (mulțumită "Formulei AS") la produsele "Herba­getica", mai exact, la He­pa­tic Stem. Facem cure de câteva luni și starea sănă­tății noastre este bună.
Mii de mulțumiri că existați, că aduceți în prim-plan sănătatea, natura, și că nu uitați ce este bun și sănătos într-o lume plină de agitație, stres și pro­duse artificiale!

LAVINIA M. - Săcele, jud. Brașov