ZODIACUL SĂPTĂMÂNII 24-30 IULIE

Tana Rosca
Patru planete sunt adunate în Leu, la începutul acestui interval: Soarele, Luna, Mercur și Ju­pi­ter. În consecință, suntem fie într-o pasă cât se poa­te de creativă, fie suntem îndrăgostiți de ideea de dra­goste, fie putem fi atât de puși pe distracții, încât să uităm de obligații și responsabilități. Bine că Luna trece sâmbătă în Fecioară, ceea ce ne aduce cu pi­cioa­­rele pe pământ. Ve­nus intră în mișcare retro­gra­dă duminică, aflându-se tot în Fecioară, semn că fe­meile, mai ales, încep să se gândească ce anume au ne­glijat sau ce au de schim­bat în garderobă, în ali­mentație, dar și la capitolul în­gri­jire corporală. Du­minică, micul malefic Marte, pla­neta ac­ci­dentelor se înfruntă cu imprevizibilul Uranus. Acci­den­tele nu trebuie să se petreacă la modul concret, (deși e bine să luăm precauții suplimentare, mai ales dacă avem de-a face cu focul, obiectele metalice tăioase sau dacă avem de lucrat cu electricitatea ori la înăl­țime). Se poate să izbucnească revolte față de persoane care ne-au impus reguli. Important este să avem în minte consecințele care ar putea decurge în urma unor ase­menea impulsuri. Chiar de marți, când Uranus devine retrograd, ne putem da seama că perspectiva prin care priveam lucrurile era, de fapt, greșită.

Semnele cardinale:

BERBECILOR
le priește distracția și flir­tul, în weekend, deși de sâmbătă pot în­cepe să fie preocupați de serviciu. Lăsați de la dvs. duminică, în discuțiile de familie, mai ales dacă vine vorba despre decizii. De marți încolo veți înțelege de ce a fost bine să cedați.
RACII pot câștiga niște bani în joacă vi­neri sau își pot crea o nouă imagine, schim­­bându-și look-ul. Prietenii vă vor aju­ta să permanentizați câștigul sau să fa­ceți ulti­mele retușuri ale noii imagini. Rămâneți însă con­ser­vatori la serviciu.
BALANȚELE ar trebui să dea curs in­vi­ta­țiilor primite pentru ziua de vineri, când se pot face remarcate în societate. Sâmbătă și duminică simțiți nevoia să vă odihniți și să vă îngrijiți. Duminică, partenerul de cuplu poate face urât, dar de marți încolo înțelege că a greșit.
CAPRICORNII au noroc la bani, vineri, sau pot avea o aventură. Duminică însă, o chestiune privitoare la carieră vă poate da peste cap planurile familiale și toată lumea se poate supăra. Tot duminică vă puteți decide să re­ve­­niți asupra unor chestiuni de imagine.

Semnele fixe:

TAURII
vor să ajute sau să împace în­trea­ga familie, vineri. Aceia dintre dvs. ca­re s-au îndrăgostit vor vedea persoana respectivă cu alți ochi, începând de duminică. Tot atunci puteți realiza, din reacțiile prietenilor, că ci­ne­va vă bârfește.
LEII sunt sufletul petrecerii, vineri. Vă puteți da seama duminică de faptul că ci­neva v-a pus gând rău și dorește să vă știr­bească prestigiul. Începând de duminică, ar fi bine să reveniți asupra unor cheltuieli inutile.
SCORPIONII pot înregistra vineri un bine­me­ritat succes profesional. Fiți însă atenți cum gestionați acest succes, deoa­re­ce, dacă vă lăudați, s-ar putea să aveți de pier­dut. La propriu, în sensul că s-ar putea să nu vi se mai ofere ocazia de-a intra în anumite afaceri.
VĂRSĂTORII se simt excelent în com­­­pania partenerului vineri sau au ocazia de-a încheia o aso­cie­re promițătoare. S-ar putea ca duminică să trebuiască să reveniți asupra unor afaceri începute anterior. Și sănătatea trebuie să v-o menajați, duminică. Evitați eforturile!

Semnele mutabile:

GEMENII pot cunoaște, vineri, persoane importante care se pot dovedi contacte uti­le. Duminica n-ar strica s-o dedicați înfru­musețării casei, dar fără a cheltui prea mult. V-am sfătui să nu vă ocupați deloc de chestiuni bănești.
FECIOARELE care își dedică vinerea unor acte caritabile, își atrag răsplăți pe măsură, dar mai târziu. Retrogradarea lui Venus în semnul dvs. începe duminică și poate arăta că reevaluați anumite relații. Feriți-vă, tot duminică, de certurile cu prietenii, poate ieși rău.
SĂGETĂTORII au ocazia de-a face o im­presie excelentă, vineri, dacă au exa­mene sau sunt la drum. De duminică înco­lo, com­partamentul șefilor dvs. se schimbă într-o manieră subtilă, dar certă. E posibil să vă pună la încercare.
PEȘTII termină săptămâna de muncă în relații din cele mai bune cu cola­bo­ra­torii. În cuplu se petrec însă schimbări subite, cu începere de duminică. Certurile care pot izbucni acum (eventual legate de copii sau de bani) pot avea urmări neplăcute.