Săptămâna 17-23 iulie

Tana Rosca
Marte și Pluto retrograd ne pun nervii la în­cercare vineri, 17, zi în care, fie ajungem la încununarea unui efort îndelungat, fie suntem obli­gați să renunțăm la un demers ambițios, din pri­­cina opoziției pe care o întâmpinăm. Luptele pen­tru pu­te­re, în orice domeniu s-ar da, pot îm­bră­ca forme ex­tre­me. Oricare ar fi provocările cu care avem de a fa­ce, nu e o idee bună să încercăm să le facem față sin­guri. E cazul să cerem sprijinul oricui este dispus să ne ajute. Duminică, micul benefic Venus intră în Fecioară și devenim ama­bili, serviabili. Avem mai multă grijă de colegii noș­tri și avem tendința de-a ne răsfăța mai mult ca de obicei animalele de com­panie. Ne putem în­dră­gosti de cineva care lucrează în subor­dinea noastră. Începe o perioadă bună pen­tru îngrijirea sănătății. Miercuri se creează armonie pe semnele de apă, ne putem recâștiga echilibrul emo­țional, fie acceptând trecutul și lăsându-l în urmă, fie, dimpotrivă, reluând o relație anterioară, care nu a fost dusă la bun sfârșit.

Semnele cardinale:

BERBECII
riscă să aibă conflicte majore cu autoritățile, pe finele săptămânii de lu­cru. Merită să faceți efortul de-a vă stăpâni, căci luni, micul benefic Venus vine să creeze armonie în relațiile de muncă. În familie pot fi dispute cu pri­vire la decizii.
RACII se descurcă greu cu energia lui Mar­­­te, care-i poate determina să inițieze confruntări cu un partener sau asociat care își arată resentimentele, dar nu explică de ce le au. De duminică încolo, compania rudelor sau prietenilor e cea mai plăcută.
BALANȚELE se străduiesc să ducă la capăt un proiect profesional dificil, iar pro­blemele din familie le îngreunează mai ales vineri această sarcină. De duminică încolo, simțiți nevoia să duceți o viață mai retrasă și să vă odihniți mai mult.
CAPRICORNII ar putea să se certe aprig cu partenerul de cuplu ori de afaceri la finele săptămânii, din pricina unor pro­ble­me reprimate prea mult timp. Dacă plecați la drum, puteți lăsa în urmă măcar o parte dintre pro­bleme; puteți chiar întâlni pe cineva nou.

Semnele fixe:

TAURII
n-ar trebui să se așeze la vo­lan de vineri încolo, căci există risc de ac­cidente. Ar fi bine să fiți atenți și în privința opiniilor exprimate, unele dintre ele ar putea să vă dăuneze. În dragoste vă puteți aștepta la surprize plă­cute, de duminică încolo.
LEII trăiesc ultimul sfârșit de săptă­mână în compania ambilor benefici, Venus și Jupiter, a căror prezență este intensi­fi­ca­tă de Lună, în semnul lor. Unele persoane pot fi tare invidioase pe dvs.
SCORPIONII ar face mai bine să renunțe la plecatul în weekend, mai ales dacă asta presupune să conducă. Mulți dintre dvs. au de sărbătorit un succes profesional, dar faceți asta duminică și petreceți victoria alături de prieteni.
VĂRSĂTORII se bucură din plin de relația de cuplu, care poate fi deosebit de romantică la final de săptămână. Bucura­ți-vă însă cu discreție, pentru a nu trezi invidia celor lipsiți de o asemenea armonie. Nu faceți eforturi prea mari.

Semnele mutabile:

GEMENII
ar trebui să fie extrem de atenți la chestiunile legate de bani. Ar fi de pre­fe­rat să nu vă angajați nimic la sfârșitul săp­tămânii, în special vineri. Momentele petrecute în fa­milie, începând de duminică, se pot dovedi deosebit de plăcute.
FECIOARELE sunt predispuse la excese alimentare și nu numai, la finele săp­tă­mâ­nii. Vineri și sâmbătă puteți fi băgați la mij­­­loc, între persoana iubită și prieteni. Mi­cul benefic Venus, care intră în semnul dvs. dumi­nică, vă poate ajuta să găsiți o soluție diplomatică.
SĂGETĂTORII n-au deloc fler la bani, la sfârșitul săptămânii, deci ar fi bine să se ferească de asemenea preocupări, în spe­cial vineri. În lume, în schimb, faceți im­presie prin cunoștințele și atitudinea dvs. O reușită profesională se apropie.
PEȘTII pot constata cu tristețe, pe final de săptă­mână, că persoana iubită și prietenii lor nu se pot suferi. Singura soluție ar fi să țineți aceste relații separat. Cei care sunt într-o relație stabilă, vor avea parte din plin de afec­țiu­ne, începând de duminică.