Testul vacanței

Redactia
- Vacanța a început. Trupul dvs. este "pregătit" să se arate în lume? Dacă răspunsul la întrebările noastre va fi pozitiv, înseamnă că vă puteți plimba liniștite pe plajă, în costume de baie -

Taina unui corp bine îngrijit constă în obligația de a i se acorda la fel de multă atenție ca te­nu­lui și machia­ju­lui. Încercați să res­pectați ambele do­le­anțe: îngrijirea ge­nerală a corpului dvs., dar și cerin­țele lui spe­ciale.

Gâtul
În momentele când vă demachiați și vă îngrijiți fața, preocupările dvs. includ în ecuație și gâtul? Pielea de pe el este veștejită și palidă sau întinsă și fină? Ce îngrijire specială îi acordați?

Pieptul
Vă preocupați regulat de fermitatea și frumusețea sâni­lor dvs. sau îi uitați sis­te­­ma­tic, atunci când vă în­gri­jiți res­tul cor­pului? Fa­ceți sufici­entă gimnas­tică de forti­ficare a lor? Apli­cați creme de rege­nerare?

Brațele
Coatele dvs. sunt as­pre și bătu­cite ase­me­­nea unor bă­tă­turi? Pie­lea de pe brațe e us­cată și aspră sau moa­le și fină? Vă epi­lați siste­ma­­tic la subsuori? În ca­­zul când bra­țele vă sunt aco­perite de pi­lo­zități, vă epi­lați re­gu­lat?

Mâinile
Mâinile dvs. sunt moi? Unghiile vă sunt tăiate și curățate? Când lacul de pe unghii începe să se cojească, vă faceți din nou manichiura?

Picioarele
Presupunând că aveți picioa­rele aco­perite de păr: vă epilați sis­tematic? Presupunând că aveți va­rice: evitați soarele? Luptați cu celu­lita? Vă duceți regulat la pedi­chiu­ristă, ca să scăpați de bătături și de cornozități?

Bikini
În cazul când purtați pe plajă bikini: vă preocupă faptul ca zona din jurul chilotului să arate cum tre­buie? Dacă situația o cere, vă epilați?
Atenție: dacă răspunsurile negative la întrebări le depășesc pe cele pozi­tive, luați cât mai repede mă­surile de corecție. Pri­virile trebuie atrase, și nu respinse de fe­lul în care arată tru­pul unei fe­mei.