Săptămâna 3-9 iulie

Tana Rosca
Vineri putem fi dezamăgiți sau de-a dreptul răniți de unele persoane din anturajul nos­tru. Poate fi vorba despre persoane care ne-au mai făcut să suferim o dată, ori situația neplăcută prin care trecem ne poate răscoli o cicatrice emo­țio­nală din trecut. Ar trebui să fim atenți și cum conducem. Marți, autoritatea poate fi disputată atât în cupluri, cât și în carieră. Fondul intervalului este totuși unul bun, micul benefic Venus menți­nân­du-se în con­juncție cu marele benefic Jupiter, în generosul semn al Leului. Frumoasa legătură pe care cei doi o fac cu Uranus ne permite să ne aștep­tăm la surprize din cele mai plăcute.

Semnele cardinale:

BERBECII nu-și găsesc locul, nu au pa­ce nici în familie, unde, mai ales marți, cer­turile pot izbucni din fleacuri, iar pro­fesional vorbind, lucrul în echipă nu funcționează. Vineri n-ar trebui să șofați. Și totuși, toate se termină cu bine, prin câte-o întorsătură neașteptată.
RACIILOR le-am recomanda maximum de prudență, vineri, pentru că se prea poate să fie ținta unor uneltiri, de unde nici nu gân­desc. Marți pot ieși scântei în cuplu ori în re­lația de asociere. Cu banii, în schimb, nu aveți de ce să vă faceți griji.
BALANȚELE pot avea probleme cu niște șefi tare nervoși și autoritari, vineri. Puteți avea oricâtă dreptate, aceștia nu au urechi să audă. Tot acum, călătoriile lungi pot fi ris­cante. Marți se pot ivi discuții în familie. Locul de re­facere și destindere este grupul de prieteni.
CAPRICORNII se confruntă vineri cu riscuri legate de sănătate. E vorba fie de în­cheieturile brațelor, fie de aparatul res­pi­rator superior. Și relațiile de serviciu sunt ten­sio­nate. În schimb, viața intimă poate fi deosebit de plă­cu­tă, iar afacerile pot da roade bune.
Semnele fixe:

TAURILOR
nu le reușesc deloc acti­vitățile legate de bani, vineri, și n-ar trebui sub nici o formă să riște la jocurile de noroc. Dacă se pornesc certuri în anturajul dvs., nu vă ambalați și fiți deosebit de atenți în trafic. Mai bine petreceți timpul în familie.
LEII sunt feriți de neplăceri majore, din pricina efectului protector al celor doi be­nefici, Venus și Jupiter. Vineri n-ar fi bine să vă vedeți cu prietenii, deoarece nu se a­nun­ță o atmosferă plăcută, dimpotrivă. Probleme legate de sănătate pot apărea marți.
SCORPIONII ar trebui să se țină de­parte de afaceri, vineri, căci pot fi păcăliți, în ciuda flerului lor. Vineri e și ziua în care unii pot încerca să vă știrbească prestigiul, deci nu e bine să ieșiți în față nici marți. Veștile bune au de-a face cu devenirea dvs. profesională.
VĂRSĂTORII riscă să fie dezamăgiți în dragoste, vineri, probabil din pricina unei chestiuni bănești. Aceeași zi e defavorabilă drumurilor, examenelor sau interviurilor. În schimb, partenerul de cuplu ori de afaceri vă sprijină și vă demonstrează afecțiunea.

Semnele mutabile:

GEMENII ar trebui să fie atenți cum se poartă cu cei din familie, vineri, pentru că s-ar putea să-i jignească rău. Cumpăniți-vă bine cuvintele. Nici în privința banilor n-ar trebui să întreprindeți nimic. Satisfacțiile vin din partea antu­rajului dvs. imediat.
FECIOARELE riscă un conflict serios cu șefii, vineri, deci ar trebui să se ferească de orice confruntare directă cu aceștia. Din cauza nervilor de la serviciu nici eventualele întâlniri cu prietenii nu pot fi grozave. Mai bine vă simțiți în liniște, eventual cu o carte bună.
SĂGETĂTORII, care au posibilitatea de-a petrece weekend-ul fără partenerul de cuplu evită un posibil conflict verbal cu acesta. Nici cu partenerii de afaceri lucrurile nu stau grozav, pot fi certuri. Dar dacă sunteți plecați în con­cediu, ambii benefici vă surâd.
PEȘTII nu se înțeleg bine, vineri, nici cu familia, nici cu persoana iubită. Aveți parte de o atitudine necooperantă pe ambele fron­turi. Marți vă puteți aștepta la reproșuri și din partea prietenilor. Invulnerabili sunteți doar la serviciu.