Produse de slăbit din plante

Florentin Popa
"Fabricat în România!"

Mai ales când se apropie vara, slăbitul devine urgența numărul unu, și dietele de slăbit ne invadează viața. Și când nu izbutesc, intră în scenă și medicamentele de slăbit, al căror comerț explodează. Pentru cititorii revistei noastre, care în perspectiva vacanței la mare și sub urgența unei siluete perfecte, mănâncă doar o frunză de salată pe zi, noi avem o ofertă cu mult mai ușoară și mai echilibrată: preparate de slăbit pe bază de plante, produse de firmele românești cu tradiție în naturism. Proaspete, ieftine și eficiente, sunt conce­pute din plante autohtone, despre care se spune că dețin locul unu al calității pe plan internațional. În România mai există pășuni naturale și păduri virgine, un habitat ideal, pentru ca o plantă să se dezvolte la maximum. Preparatele pe care vi le prezentăm în con­tinuare beneficiază de acest avantaj, pe care îl veți resimți și în lupta dvs. cu kilogramele. Succes!

FARES BIO-VITAL Orăștie

Gama "SILUETA PERFECTĂ" este o alter­nati­vă naturală pentru a slăbi treptat, fără riscuri. Rea­lizată din plante curate și proaspete, gama de preparate este gândită ca un mecanism de slăbire complet și sănătos: favorizează arderea grăsimilor, reduce pofta de mân­care și ajută la detoxifierea orga­nismului.
O cură de slăbire corectă, eficientă și sănătoasă presupune îmbinarea a trei mecanisme de acțiune.
Purificarea și drenajul au rolul de a pregăti orga­nis­mul pentru un răspuns eficient și sigur la ingre­dientele vegetalele care vor arde grăsimile. Deto­xifierea se realizează prin eliminarea excesului de apă și a substanțelor nefolositoare rezultate în urma proce­selor metabolice și prin combaterea constipației.
Arderea grăsimilor (lipoliza) din organism se face prin activarea metabolismului lipidic și a proceselor de producere de energie la nivel celular, care consumă grăsimile din depozitele adipoase.
Controlul apetitului este important pentru a limita pofta de mâncare excesivă și pentru a reduce senzația de foame. Pentru a ajunge la acest rezultat, acționăm asupra centrului sațietății din hipotalamus și prin aport de fibre vegetale solubile și insolubile, care își măresc volumul după absorbția fluidelor din stomac, condu­când astfel la instalarea mai rapidă a senzației de plin, cu un aport minim de calorii.

Preparate

M100 CONTROLUL APETITULUI (capsule) - reduce pofta de mâncare, creează senzație de sațietate, reduce apetitul și îmbunătățește digestia.
Administrare: câte o capsulă, de trei ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de mesele principale, luată cu cel puțin 200 ml apă sau ceai. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Prezentare: 60 capsule a 490 mg.
M101 CONTROLUL GREUTĂȚII (capsule) - ajută la arderea grăsimilor, accelerează metabolismul, contribuie la menținerea nivelului normal de coleste­rol și de trigliceride, împiedică transformarea gluci­delor în colesterol și grăsimi, conferă energie.
Administrare: câte o capsulă de trei ori pe zi, după mese. Durata curei: 2-3 luni. Cura se poate repeta până la atingerea greutății dorite.
Prezentare: 60 capsule a 460 mg.
PURIFICARE ȘI DRENAJ (ceai) - contribuie la scăderea în greutate prin accelerarea metabolis­mului și eliminarea toxinelor, favorizează purificarea organismului prin diureză și laxație, conferă energie.
Administrare: 2 căni pe zi, dimineața și seara, neîndulcit. Dacă efectul este prea intens, se reduce doza la 1 cană pe zi sau la 2 zile, seara, în funcție de toleranța digestivă. Durata curei: 6-8 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Prezentare: 20 plicuri cu șnur, a 1,5 g.
CONTROLUL GREUTĂȚII (ceai) - favori­zea­ză arderea grăsimilor, accelerează metabolismul și conferă energie.
Administrare: 3 căni pe zi, între mese. Durata curei: 6-8 săptămâni.
Prezentare: 20 plicuri cu șnur a 1,5 g.
IMPORTANT! Pentru un efect mai intens și ra­pid, produsele pot fi utilizate împreună.

ZENITH PHARMACEUTICALS

SILHOUETTEHELP este un supliment alimentar sub formă de ceai, făcut din plante medicinale și inozitol, un ingredient special, cu proprietăți lipotro­pice (topește grăsi­mi­le). Ceaiul este un adjuvant pre­țios în curele de slăbire, dar și un protector hepa­tic, revigorant și deto­xi­fiant. Pro­dusul se adre­sează persoanelor moti­vate, care doresc să își îmbunătățească stilul de viață, să fa­că mișcare, să își corecteze dieta și să slăbească sănătos.
Indicații: * Re­gla­rea și menținerea greutății corporale în timp. * Ar­derea grăsimilor în ex­ces. * Menținerea în li­mite normale a co­les­te­rolului și a gli­cemiei. * Detoxi­fie­rea și protecția fi­catului. * Stimu­la­rea circulației peri­ferice. * Îmbunătă­țirea digestiei și reducerea durerilor ab­dominale. * Elimi­na­rea asteniei și redu­cerea oboselii.
Administrare: produsul se administrează sub for­mă de ceai, în cure de 1-3 luni. Cu ajutorul produsului SilhouetteHelp puteți slăbi fără să vă puneți sănătatea în pericol. Efectul se menține atât timp cât produsul este integrat într-o cură de slăbire.
Doze uzuale: 3 lingurițe dozatoare rase pe zi (15 g), sub formă de ceai, administrat în reprize, pe parcursul întregii zile, de preferință înaintea meselor principale. Doza maximă recomandată: 4 lingurițe pe zi (20 g).
Produs sub formă de pulbere, dispo­nibil la fla­coane de 225 g și 450 g.

ALEVIA Fălticeni

SILFIDE - Complex de slăbit forte - este un produs 100% natural, care ajută la reducerea poftei de mâncare și la topirea grăsimilor. Garcinia este planta consacrată pentru scăderea poftei de mân­care. Ceaiul verde și Guarana topesc țesu­tul adipos. Scorțișoara accelerează meta­bolismul și reduce senzația de foame. An­ghinarea și Ananasul detoxifică orga­nismul, prin îmbunătățirea digestiei și prin creșterea diurezei. Aceste plante fac îm­preună echipa perfectă, care te ajută să slăbești natural, fără a deveni dependentă de produs.
Administrare: câte 2 comprimate, de două ori pe zi, la prânz și la cină, cu mi­nimum o oră și jumătate înainte de masă (până la ora 18:30).
COMPLEX DE SLĂBIT - ceai cu ginseng și ananas - îmbină proprietățile de slăbire ale ceaiului maté, cu cele ale ceaiului verde, ale ginsengului și ale ananasului. Împreună, reușesc să stimuleze arderea gră­similor, să inhibe pofta de mâncare și să dinami­zeze metabolismul. Acționează eficient pentru crește­rea diurezei, eliminarea toxinelor și îmbunătățirea funcțiilor digestive.
Administrare: 2-3 căni pe zi.
DIAFANE - este o formulă lichidă pentru scăde­rea greutății și detoxificare, care te ajută să slăbești într-un mod rapid și sănătos. Taie pofta de mâncare și inten­si­fică metabolismul, ajutând la arderea gră­similor, și stimu­lează digestia, asigurând o asimilare corectă a nutrien­ților. În ace­lași timp, fortifică organismul cu vitamine și minerale esen­țiale.
Administrare: câte 2 lin­guri (30 ml) zilnic, cu jumă­tate de oră înainte de masa de di­mi­neață și de prânz.

HERBAGETICA

Slim Ferox este o re­țetă complexă și completă pen­­tru modelarea siluetei. Pa­chetul conține două pro­duse: Aloe Ferox și Perfect Slim, ambele 100% naturale.
Aloe Ferox este conceput pe bază de suc cristalizat, ex­tras din Aloe amară, și este destinat scăderii rapide în greu­tate, prin inhibarea ape­ti­tului alimentar și mărirea ratei metabolismului, ceea ce conduce la arderea mai multor calorii. Cel mai im­portant be­neficiu al acestui supliment este detoxifierea puternică a organismului. Acesta este un proces vital pentru orice persoană care dorește să înceapă o cură de slăbire. Astfel, absorbția nutrienților va fi mult mai eficientă. O altă proprietate benefică este că Aloe Ferox crește producția de colagen din organism, dând elasticitate pielii, ca să nu arate inestetic după slăbitul rapid.
Perfect Slim este un amestec de pulberi vegetale, din 18 plante medicinale, ce favorizează scăderea în greutate și stabilizează rezultatele pe termen lung. Fibrele din coajă de Psyllium, semințele de in, rădă­cina de morcov sălbatic și ghimbirul, coaja de porto­cal dulce și fructele de anason sunt doar câteva dintre ingredientele conținute de Perfect Slim, care ajută la reglarea digestiei, împiedică asimilarea grăsimilor, reglează și stabilizează glicemia, în condițiile în care variațiile mari ale acesteia determină apariția senzației de foame, des întâlnită în timpul și după curele de slăbire. Mai mult, fibrele conținute își măresc de câteva ori volumul în stomac, reducând în mod natu­ral pofta de mâncare.
Cura durează o săptămână. Se consumă 5 lingu­rițe de Perfect Slim dimineața, cu apă, suc de fructe sau iaurt. Aloe Ferox se ia seara, între 1 și 5 capsule, doza fiind reglată în funcție de tranzitul intestinal. În timpul curei cu Perfect Slim trebuie să se consume minimum 2 litri de apă pe zi. Fără a bea suficientă apă, efectele detoxifiante sunt drastic reduse și, mai mult, poate apărea constipația.