"Insuflați pe mai departe speranța!"

Cititor Formula AS
Dragi realizatori ai revistei "Formula AS",

Pentru că timpul trece și fiecare zi pe care o pier­dem ne rupe file din calendarul vieții, aș vrea să vă mul­­țumesc că prin ceea ce faceți, umpleți golul de su­flet în care trăiesc mulți români. Legați o rană, adu­ceți speranța, ștergeți lacrimile de pe obraz. E mult de când toate acestea s-au uitat. Aș fi foarte fe­ricită dacă v-ar citi cât mai mulți tineri, dacă ar apli­ca și ei câte puțin din ceea ce faceți. Cu siguranță, că în scurtă vre­me am redeveni, și noi, ceea ce-am fost cândva. Ne-ar uni idealuri sănătoase.
V-am descoperit demult, atunci când căutând o re­vistă, un ziar pe care să-l pot arăta și copiilor mei, fără să trebuiască să închidă ochii la anumite pagini, un vânzător mi-a spus: "Formula AS". De atunci, ne în­tâlnim în fiecare luni.
Mă bucur mult pentru ceea ce reușiți să faceți și do­resc să rămâneți mereu, tot așa. Vă rog să păstrați ceea ce ați început. Să rămână în paginile revistei opti­mis­mul molipsitor și cuvintele de îmbărbătare. Învă­țați-i pe oameni și mai departe că fericirea nu e condi­ționată de belșug, că - așa cum se spune - banii nu aduc fericirea. Cu toate că par tocite de atâ­ta între­buin­țare, cuvintele acestea ascund o profun­dă înțe­lep­ciune. Bogăția vine din suflet, din lu­mi­ni­ța pe care Dumnezeu a prins-o în fiecare din noi. Cine are grijă ca ea să ardă, să nu se stingă, va fi un om fericit.
Am crescut în regiunea Munților Apuseni, într-o familie destul de modestă din punct de vedere mate­rial, dar mi-am umplut sufletul cu toată frumusețea na­turii, cu toată demnitatea oamenilor printre care am trăit. Nu am uitat cum crește o floare, cum înver­zeș­te un pom și nu spun ca alții, uimită, "iar a tre­cut un an". Încerc să trăiesc și să mă bucur de fie­care secundă, din cele 60 ale unui minut.
Sper ca ceea ce am, adică bogăția din suflet, să-mi ajungă până la adânci bătrâneți. N-am avut o via­ță fără probleme, n-am fost cruțată de suferință și încer­cări, dar luptând zilnic pentru a ieși din necaz, mi-am ațintit privirea spre o biruință viitoare.
Vă doresc din tot sufletul să rămâneți și dvs. la fel, să reușiți să insuflați și pe mai departe speranță, să-i ajutați pe oameni să înțeleagă că fericirea se află în ei și în legea morală, că totul se schimbă da­că schim­barea începe cu noi.
Biruitori prin dragoste, bunătate, bucurie, umi­lin­ță, răb­dare, faceri de bine, astfel vom fi cu ade­vă­rat oa­meni, o bucurie pentru Dumnezeu și pentru cei printre care trăim.
Cu mult respect pentru tot ce realizați,

BÉKE ANGELA - Arad